Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Zamek Czocha

Polen

#Poland Rejser til Polen De første resultater i søgemaskiner når du søger efter grunde til at besøge Polen giver dig mange gange det modsatte – grunde...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Det middelalderlige Czocha slot var oprindeligt en fæstning bygget i det 13 århundrede under Wenceslaus II, konge af Bøhmen.

I det 16 århundrede blev slottet ombygget til bolig i overensstemmelse med den arkitektoniske og indretningsmæssige stil på den tid. I slutningen af ​​det 18 århundrede ødelagde en brand en del af slottet der senere blev genopbygget.

I begyndelsen af ​​det 20 århundrede købte industrimanden Ernest Gütschow slottet der blev genopbygget og moderniseret af en berømte arkitekt, Bodo Ebhardt. Czocha slottet blev forvandlet til en af ​​de smukkeste historiske bygninger i Nedre Schlesien.

Czocha slottet er blevet brugt mange gange som kulisse i film. Der er mange scener fra slottet i filmene “The Witcher”, “Two Worlds” og “Dywersant” samt i en lang række dokumentarer og serier.

På slottet er der et dejligt hotel og restaurant, husk at nogle af værelserne er med eget bad på gangen, dette er på grund af bygningens historiske indretning. Så hvis du vil prøve at bo på slottet skal du være opmærksom på dette forhold.

Udover at være hotel og restaurant besøges slottet af mange turister og hver dag er der ture med guider, der er viser dig skatkamre forbundet af skjulte passager og naturligvis masser af spændende historier.

Rundvisningen begynder i den store riddersal, der af og til fungerer som balsal. Her tager gæsterne deres første skridt mod en ekstraordinær vandretur rundt på slottet, der er blevet kendt som det polske Hogwarts.

Hvis du vil have andre oplevelser på din ferie ligger slottet ikke langt fra for eksempel Luban, Görlitz i Tyskland og Frydlant i Tjekkiet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Polens turistkontor

#Touristboard Poland Tourism Contact Chałubińskiego Str. 8 00-613 Warsaw T: +48 22 536 70 70 F: +48 22 536 70 04 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Oplev Polen Polen er et fantastisk land der har...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Leśna
scattered clouds
18 ° C
18.2 °
16.8 °
65 %
2.5kmh
47 %
ons
18 °
tors
18 °
fre
16 °
lør
13 °
søn
14 °

City guides

Görlitz

#Görlitz Visit Görlitz Gorlitz har haft mange forskellige politiske tilknytninger siden 1002 hvor byen blev grundlagt. På trods af de skiftende grænser er de historiske dele...

Frydlant

#Frydlant Visit Frydlant Slottet i Frydlant hører til blandt Böhmens vigtigste historiske bygningsværker, Frydlant er en kombination af en gammel middelalderborg og et renæssance slot. Oprindeligt blev...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HotelCzocha
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her