Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Schloss Rheinfels

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Hotel Schloss Rheinfels er næsten som at bo på Rheinfels slottet. Det gamle slot er naturligvis kun en slotsruin, men fra hotellet kan du sagtens forestille dig hvordan de historiske slotsherrer levede.

Hotel Schloss Rheinfels er et usædvanligt smukt beliggende fire stjernet superior-hotel der ligger overfor Loreley klippen i den UNESCO beskyttede Rhin dal, hotellet ligger ved foden af ​​Rheinfels Slot.

På hotellet er der 2 restauranter, med fantastisk udsigt, der serverer lokale og internationale retter. Pubben, Der Landgraf, har en stor panoramaterrasse. På hotellet er der swimmingpool og spa faciliteter. Gå en tur i hotellets have, mens du beundrer udsigten over Rhinen. Hotel Schloss Rheinfels er perfekt med romantiske omgivelser. Tag på en sejltur på Rhinen, eller gå på opdagelse i det smukke landskab i den nærliggende Hunsrück region.

Hvis du vil have større byer med i oplevelserne er de nærmeste interessante større byer Koblenz, Mainz og Wiesbaden

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sankt Goar
scattered clouds
20.7 ° C
21.9 °
18.4 °
52 %
5.1kmh
49 %
ons
21 °
tors
21 °
fre
20 °
lør
18 °
søn
13 °

City guides

Koblenz

#Koblenz Visit Koblenz Ikke mange byer i Tyskland kan hævde at de er over 2.000 år gamle. Men Koblenz fejrede 2.000 års jubilæum i 1992, regnet...

Wiesbaden

#Wiesbaden Visit Wiesbaden Wiesbaden, hvis navn bogstaveligt talt betyder “bane på engen” er et af ​​de mindre storbyområder i Tyskland, som folk elsker at besøge. Byen...

Mainz

#Mainz Visit Mainz Mainz, tidligere kendt som Mentz, blev grundlagt som en romersk fæstningsby og udgjorde en del af Romerrigets nordlige grænse da riget nåede sit...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SchlossRheinfels
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her