Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Pula

Pula med en overflod af romersk arkitektur

#Pula Rejser til Pula Der ligger mange store byer i Kroatien som er utroligt smukke og har stil, men ingen af dem kan sammenlignes med Pula. Med...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Best hotels

Pula Sights

Pula blev grundlagt af antikke grækere, og den er blevet en af ​​de vigtigste og største byer i Istrien takket være dens fordelagtige beliggenhed. I romertiden oplevede Pula en hurtig ekspansion. I løbet af historien har Pula skiftet ejer flere gange. Den blev styret af den venetianske republik i mere end seks hundrede år. Så blev byen styret af østrigerne, og efter Første Verdenskrig var Pula en del af Italien.

Denne rige historie kan ses i de smukke historiske monumenter. Den største seværdighed i Pula er amfiteatret Arena som er bygget i det 1. århundrede. Selv den dag i dag opføres der teater, opera og filmfestivaler i arenaen. Der er også flere monumenter fra forhistorisk tid, statuen af ​​Apollo står her fra de gamle grækere, mens romerne gav byen et smukt tempel for Augustus og Sergius Triumfbue.

Ligesom i enhver gammel by stopper arkæologiske udgravninger aldrig i Pula. Alle dyrebare fund kan findes på et af byens museer. Her kan du se en samling af keramik, smykker og figurer. Der er også flere attraktioner for naturelskere. Om sommeren kan du slappe af på nogle af Europas bedste strande, og uden for badesæsonen kan du udforske naturens pragt i Bruny National Park. Byen er berømt for sine restauranter af høj kvalitet hvor du ud over god mad kan nyde levende musik.

St. Nicholas kirke er et unikt historisk monument. Den blev oprindeligt bygget i det 6. århundrede og i begyndelsen af ​​det 13. århundrede blev den næsten ødelagte kirke fuldstændig genopbygget. I dag tiltrækker kirken turister og pilgrimme med sine mange religiøse artefakter.

Istriens historiske museum ligger i nærheden i en middelalderfæstning, bygget af venetianerne. Museet har en rig samling af antikke våben, mønter, militære priser, historiske kort og våbenskjolde samt andre artefakter relateret til regionens historie. Museet ligger på en lille bakke, med en smuk udsigt over byen.

Besøg også Punta Cristo fortet som ligger på en malerisk halvø. Den er perfekt bevaret og har omkring 270 rum og et komplekst system af fangehuller, som også kan besøges. På fortet afholdes der gode festivaler, udstillinger og andre kulturelle begivenheder.

På Istriens arkæologiske museum kan du se en værdifuld samling af gamle stenskulpturer, keramik og gamle metalgenstande, der blev fundet i de nærliggende arkæologiske områder.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Kroatien

#Kroatien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Kroatien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Hvad spiser man i Kroatien

#Foodie Kroatien Foodie Video Mad i Kroatien Køkkenet i Kroatien er utroligt varieret, fordi det stammer fra to meget forskellige kulturelle baggrunde. På grund af sin lange...
Togrejser bliver mere og mere eftertragtede se stationsinformation billetpriser og rabat tilbud

HZPP Željeznički kolodvor Pula

HZPP Željeznički kolodvor Pula Pula Glavni Kolovodor 52100 Pula Croatia Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her