Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Murter

Murter er en ø der ligger i øgruppen Sibenik

#Murter Visit Murter Murter (italiensk: Mortero) er en ø der ligger i øgruppen Sibenik i Adriaterhavet. Murter har et samlet indbyggertal på cirka 3.600. Byen Murter ligger...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Best hotels

Murter sights

Murter øen i Kroatien er en del af Sibenik øgruppen. Øen er populær, først og fremmest på grund af den unikke natur som specielt er populær blandt elskere af vandreture som vil have mulighed for at værdsætte skønheden i unikke historiske monumenter.

En malerisk by Tisno er især interessant for turister, den er bogstaveligt talt skabt til vandreture. Hver gade i byen er et fantastisk arkitektonisk monument. Overalt er smukke bygninger i national stil bygget midt i et rigt grønt landskab. Hvad angår Tisnos historiske arv, udgør gamle kirker og katedraler en betydelig del af den. Den ældste kirke er fra midten af ​​1500 tallet og mange af de religiøse bygninger har bevaret deres oprindelige udseende. Byen har endnu en attraktion, broen der forbinder øen med fastlandet.

Den mindste landsby på øen er Jezera, hvis naturlige symbol er de mange små søer som er et naturskønt vartegn. Søerne er der kun i efteråret og vinteren da de er blevet dannet på grund af kraftig nedbør. Om foråret, når langvarige snefald er ovre, begynder søerne gradvist at tørre ud, og om sommeren er der ikke engang en vandpyt.

Byen Betina hvor der for hundrede år siden var der en stor romersk bosættelse i nærheden. Et historisk symbol på byen er en kirken, hvis opførelse begyndte i det 17 århundrede. På Gradina højen, i umiddelbar nærhed af de gamle ruiner, er der et andet vigtigt religiøst monument, hellige Jomfru Maria Gradinskaya kirken som blev bygget i middelalderen og opkaldt efter sømændenes skytshelgen.

Hovedstaden på øen er byen Murter. Der er også ruiner af gamle bosættelser der. En af Murters interessante naturattraktioner er Raduch bjerget, som er det højeste punkt på den flade ø. Bjergets er kun 120 meter højt så turen til toppen er let og utrolig interessant.

Murter har altid været til stede på listen over Adriaterhavets smukkeste destinationer. Dette er et ideelt sted for en idyllisk afslapning. Fans af at udforske maleriske steder og alle, der er ivrige efter strandrekreation, nyder at besøge Murter. Slanica er fortsat den mest populære strand på øen – dette er en sandstrand, hvilket er virkelig sjældent for en ø, der har en klippekyst. Udover det er der mange stille og afsondrede bugter, der næsten aldrig er overfyldte. Nogle af dem ligger i områder, der er meget vanskeligt tilgængelige. Det er kun muligt at nå disse strande med båd.

At gå gennem olivenlunde er stadig et af de mest foretrukne tidsfordriv for gæster på øen. I nogle dele af kysten er det muligt at se usædvanlige klippeformationer og klipper. Murter stopper aldrig med at tiltrække fans af dykning, da der er flere smukke koralrev ikke langt fra kysten. Disse rev er blevet hjemsted for mange eksotiske dyr. Fans af dykning vil være i stand til at se eksotiske fisk og beundre andre usædvanlige indbyggere i havets dyb.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Kroatien

#Kroatien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Kroatien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Hvad spiser man i Kroatien

#Foodie Kroatien Foodie Video Mad i Kroatien Køkkenet i Kroatien er utroligt varieret, fordi det stammer fra to meget forskellige kulturelle baggrunde. På grund af sin lange...
FAQ Wiki og fakta om landet

Kroatien i historiebøgerne

#History Kroatiens historie video Historie kort fortalt Udgravninger udført i Kroatien tyder på, at det har været besat siden den palæolitiske alder. Østslavonien, en af ​​de fire...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her