Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Honolulu

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Honolulu

Honolulu er den største by og hovedstaden på Hawaii. Beliggende på øen Oahu er det hjemsted for tårnhøje skyskrabere, smukke resorts og masser af fantastiske strande, såsom den ikoniske Waikiki Beach. Med masser af muligheder for bare at læne sig tilbage og slappe af samt masser af spændende aktiviteter, natteliv, shopping og underholdning at nyde, er der noget for enhver smag på en Honolulu-ferie. Glem ikke at pakke lidt kultur også med en tur til centrum af Honolulu for dens steder, museer og gallerier, der bare venter på, at du udforsker. Den bedste nyhed – vejret er varmt, solrigt og tørt praktisk talt hele året, så du kan besøge så ofte du vil.

For nogle godt nødvendige hvile og afslapning – samt masser af vandsport og andre aktiviteter – skal du sørge for at blive på Waikiki Beach. Her finder du masser af restauranter samt nogle utrolige hoteller. Leder du efter noget mere land baseret på din ferie i Honolulu? Bliv i nærheden af ​​Ala Moana med et af verdens største indkøbscentre, der er hjemsted for over 260 butikker! Hvis du er en ivrig surfer, er Oahu’s North Shore et bestemt must, da det er kendt for sine enorme bølger og surfingkonkurrencer i vinteren. Hvis det er en smule historie, du ønsker, skal du gå til centrum af Honolulu, hvor du finder Arizona Memorial og Pearl Harbor-udstillingen.

Besøg Honolulu giver dig en feriestedoplevelse i verdensklasse. Strandene i byen er forbløffende smukke med lange strækninger af hvidt sand, der omfavner smaragdvand. Diamond Head Beach Park tilbyder et historisk krater at se og flere stier at udforske. På Kahala Beach får du en 5-stjernet feriestedoplevelse. Til svømning eller surfing anbefales Kahanamoku Beach stærkt.

Flere naturmuseer kan findes i Honolulu, der fremhæver øernes skønhed. Den største er Bishop Museum, som indeholder kulturelle artefakter fra Polynesien, Stillehavet og Hawaii-kulturen. Overvej at besøge Walker Estate, Foster Botanical Garden og Waikiki Aquarium for yderligere kulturelle muligheder.

Historiske mindesmærker, der er værdsatte dele af USAs kultur, findes også i Honolulu. Det vigtigste er USS Arizona-mindesmærket, bygget over skibets sunkne skrog som et flydende monument. Det er kun tilgængeligt med båd og husker de tabte liv i angrebet på Pearl Harbor i 1941.

Øst for byen ligger Koko Head District Park. Du finder et omfattende familie rekreativt område her og flere udfordrende stier at nyde, mens du har en vidunderlig udsigt over Stillehavet rundt om hvert hjørne. Honolulu tilbyder fantastiske udsigter, jordbær solnedgange og en afslappende udvejsatmosfære, der giver dig mulighed for at finde masser af fred og ro.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hawaii Tourism

Hawaii Visitors and Convention Bureau
2270 Kalakaua Avenue, Suite 801
Honolulu, HI 96815

T: +1 800 464 2924

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Honolulu
shower rain
24.6 ° C
25.9 °
23.3 °
76 %
0.9kmh
75 %
tors
27 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
27 °
man
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Honolulu
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Honolulu #iHonolulu #VisitHonolulu #Hawaii #VisitHawaii #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her