Jump to: AboutMapTransport, InformationHolidaysWeatherSoMe or search the World – enter sentence or part of word

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Hong Kong

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Hong Kong

Hong Kong er et af de steder hvor alt synes at kunne lade sig gøre. Et sted der vil opsluge dig og kræse for alle dine sanser, med et endeløst udvalg af fantastiske oplevelser. Den delvist selvstyrende region under Kina, lokker med verdensbyen Hong Kong og de over 230 øer. I helhed skabes en uimodståelig fristelse af seværdigheder, shopping, gastronomi og kultur.

Hongkong er helt unikt for Kina. Administreret særskilt fra moderlandet, er det en by, der bevarer et særskilt økonomisk og politisk system i forhold til resten af ​​landet. På grund af sin status som britisk koloni indtil 1997, vil besøgende finde et ophold her for at være en utrolig spændende måde at begynde at lære den kinesiske kultur at kende, stadig sådan lidt “vest” :-).

Hong Kong har en kultur, der holder dig i bevægelse. Der er meget få bænke eller siddepladser i de offentlige områder af byen. Selv caféer og restauranter ønsker en hurtig omsætning af borde. Tag et behagelige par sko med. Sørg for at reservere tid til at nyde de panoramaudsigter der tilbydes i Victoria Peak. Der er et shoppingområde og en observation platform på Peak Tower, der giver en fantastisk udsigt over byen.

Trick Eye Museum er et andet sted, du ikke vil gå glip af. Fyldt med 3-D kunst bliver du opfordret til at interagere med udstillingerne under dit besøg. Du kan også finde mange steder i Hong Kong hvor du ser regionens traditionelle og kulturelle arv. Fra stilhuse til Tian Tan Buddha og andre forskellige templer hvor du kan fordybe dig så dybt ind i dig selv som du ønsker.

Hongkong er naturligvis en international by med en forskelligartet kultur, men byen giver også en meget personlig, intim oplevelse for besøgende. Det er virkelig et perfekt rejsemål.

Lantau Island

Udvalget af hoteller og resorts er selvsagt enormt i en metropol af denne karat, og derfor bør du planlægge og prioritere dine ønsker inden du rejser til Hong Kong. Lufthavnen ligger på regionens største ø – den naturskønne Lantau Island. Herfra er der kort til nogle af Hong Kongs største attraktioner og temaparker.

Hong Kong Island

Hong Kong Island udgør den sydlige del af regionen, og huser hovedbyens imponerende skyline langs Victoria Harbour. Her føler du dig lille blandt de gigantiske skyskrabere, der tårner sig op ved foden af øens frodige bjerge. Et fantastisk syn fra den anden side af havnen, hvor den sprudlende bydel Kowloon lokker alle der rejser til Hong Kong, med summende markeder og kulturelle attraktioner.

Kowloon

Hong Kong Island udgør den sydlige del af regionen, og huser hovedbyens imponerende skyline langs Victoria Harbour. Her føler du dig lille blandt de gigantiske skyskrabere, der tårner sig op ved foden af øens frodige bjerge. Et fantastisk syn fra den anden side af havnen, hvor den sprudlende bydel Kowloon lokker alle der rejser til Hong Kong, med summende markeder og kulturelle attraktioner.

Blandt de mest populære markeder i Kowloon er ‘Ladies Market’ langs Tung Choi Street, hvor over 100 farverige boder strækker sig over 1 kilometer. Her kan du shoppe tøj og tilbehør, der som navnet antyder primært henvender sig til kvinder. Når mørket falder på lokker Temple Streets nattemarked med dejlige dufte og lokal atmosfære. Her kan du smage på de mange orientalske delikatesser eller gå på jagt efter unikke souvenirs.

Når du rejser til Hong Kong må du absolut ikke misse muligheden for en gåtur langs Tsim Sha Tsui promenaden ved Kowloon. Hong Kong er kendt som ‘Østens Hollwood’ og langs den populære promenade findes Avenue of Stars, som en pendant til Hollywoods berømte Walk of Fame i USA. Naturligvis med en statue af legendariske Bruce Lee. Højdepunktet her er dog når byens skyline bliver levende i natten – i et show af følgespots og koordineret musik. En obligatorisk oplevelse på alle Hong Kong rejser.

Kontrasten til storbyens glas og beton, finder du på Lantau Island. Tag svævebanen Ngong Ping 360, for en spektakulær udsigt over de grønne øer, havet og byen. Prøv ‘Crystal Cabin’ med glasbund – hvis du tør.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Hong Kongs turistkontor

#Touristboard Hong Kong Tourism Authority T: +852 2508 1234 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #HongKong #visitHongKong #iHongKong #touristinformation #touristoffice #touristboard

Vejr og vejrudsigt

Hong Kong
scattered clouds
27.6 ° C
28.5 °
26.6 °
89 %
4.9kmh
32 %
fre
28 °
lør
28 °
søn
29 °
man
30 °
tirs
31 °

Nationale helligdage

Her kan du se en oplistning af landets officielle nationale helligdage.

DateEnglish 
1 JanuaryNew Year's Day
VariableLunar New Year1st day of 1st month in Lunar calendar
VariableLunar New Year2nd day of 1st month in Lunar calendar
VariableLunar New Year3rd day of 1st month in Lunar calendar
VariableChing Ming Festival4 or 5 of April
VariableGood Friday
Variable(Holy Saturday)
VariableEaster Monday
1 MayLabour Day
VariableBuddha's Birthday8th day of 4th month in Lunar calendar
VariableDragon Boat Festival (Tuen Ng Festival)5th day of 5th month in Lunar calendar
1 JulyHong Kong Region Establishment Day
VariableDay following the Mid-Autumn Festival16th day of 8th month in Lunar calendar
1 OctoberNational Day
VariableChung Yeung Festival9th day of 9th month in Lunar calendar
25 DecemberChristmas Day
26 DecemberBoxing Day

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
HongKong
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#HongKong #visitHongKong #Asia #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her