Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Honfleur

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Honfleur

Når man nævner Honfleur kommer de fleste først og fremmest til at tænke på byens fantastiske havn. Dens maleriske omgivelser gør, at man nærmest føler, at man er med i et levende oliemaleri når man går en tur langs vandet. Havnen er dekoreret med værker fra kendte malere såsom Boudin og Monet og er dermed på et og samme tidspunkt bekendt og uudforsket.

Honfleur er hjemsted for Sainte-Catherine Church, som i sig selv er utroligt bemærkelsesværdig og dermed fortjener en del opmærksomhed. Det er den største trækirke i Frankrig og er derudover også udstyret med et klokketårn som står adskilt fra hovedbygningen. Skibet blev bygget i den sidste del af det 15. århundrede og er dermed bygningens ældste del.

I stedet for et kunstmuseum byder Honfleur besøgende på mulighed for at udforske St. Stephen’s Church. Denne gamle kirke er udført i en gotisk stil. Kirken blev opført i det 14. århundrede og er dermed den ældste af sin slags i hele byen. Klokketårnet har en kastanjefacade, mens hoveddelen af bygningen er udført i Caen sten, flint, og kridt.

Derudover byder Honfleur også på unikke saltlader. Byen har bevaret to af de tre oprindelige lader, så fiskehavnen har masser af salt at køre på. Laderne blev bygget i det 17. århundrede og opbevarer årligt mere end 11.000 ton salt.

Der er derudover også mulighed for at besøge museer såsom Naval Museum, Museum Erik Satie, og Old Honfleur Museum.

Kunstnere fra alle generationer har afbildet Honfleur på en eller anden måde. Nu er det din tur til at tage godt imod byens skønhed. Det er en unik oplevelse som alle burde blive budt.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourisme de Normandie

Comité Régional de Tourisme de Normandie
14 rue Charles Corbeau
27000 Evreux

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Honfleur
overcast clouds
17.1 ° C
17.6 °
16.4 °
94 %
2.6kmh
90 %
tirs
17 °
ons
20 °
tors
20 °
fre
21 °
lør
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Honfleur
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Honfleur #iHonfleur #VisitHonfleur #Normandie #Normany #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her