Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Hisaronu

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Hisaronu

Den smukke ferieby Hisaronu ligger i den sydlige del af Dalaman regionen i Tyrkiet og ligger på en høj position på smukke, træklædte bakker, hvorfra der er spektakulær udsigt over den smukke turkise kyst. Ferie i Hisaronu er populære blandt familier og par, der vil have smukke strande og et roligt område, hvor man kan slappe af og nyde solen. Nyd solen og slap af ved swimmingpoolen med en cocktail i hånden, eller hvis du foretrækker sand mellem tæerne, tilbyder Hisaronu adgang til nogle af de smukkeste strande i Dalaman området.

De hvide sand på Belcekiz stranden i Olu Deniz er perfekt til til at dase i solen eller til at køle af i det klare, blå vand. Tilbring dagene på de stille strande langs lagunen, hvor du også finder nationalpark, der er hjem for sjældne havskildpadder. Rejser til Hisaronu tilbyder også gode muligheder for mange vandsportsaktiviteter, så du er underholdt hele dagen.

Med så meget at opleve i Hisaronu, kommer du ikke til at mangle ting at foretage dig under ferien. Tag en ekskursion til ruinerne af den forladte græsk-ortodokse landsby Kaya eller se klippegravene ved Fataye. Familier bliver godt behandlet her, hvor du kan tage ture med både, der har gennemsigtig bund, så alle kan opleve verden under vandet. Der er også rig mulighed for at se havskildpadder ved Hisaronu. Hvis du vil købe souvenirs, er markedet i Fethiye det rette sted, og en ferie i Hisaronu er ikke komplet uden at gøre et kup på markederne. En aften i Hisaronu tilbyder et godt udvalg af restauranter med lokale og internationale retter, eller du kan besøge den nærliggende Olu Deniz for en romantisk middag ved vandet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dalaman
clear sky
20.9 ° C
20.9 °
20.9 °
56 %
2.6kmh
0 %
søn
33 °
man
31 °
tirs
28 °
ons
27 °
tors
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Hisaronu #iHisaronu #VisitHisaronu #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hisaronu
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her