Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Hildesheim

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Hildesheim

Hildesheim er på samme tid en af Nordtysklands ældste og nyeste byer. Billeder af de fantastiske traditionelle bindingsværks bygninger på torvet viser et velbevaret historisk centrum. Hildesheim blev ødelagt af bomber i 1945, og torvet var den eneste del af byen, der blev rekonstrueret til sin tidligere herlighed først i 1980’erne. Så alle de gamle bygninger er faktisk ret nye, selvom besøgende ser ud til at være ligeglade, da de virkelig er charmerende.

Resten af har par smukke middelalderlige kirker spredt i den vestlige og sydlige del af byen, herunder Hildesheim Mariendom, Skt. Michaels Kirke, Skt. Andrews Kirke og St. Godehard Kirke.

Af interesse er også Roemer und Pelizaeus Museum, der er dedikeret til gammel egyptisk og gammel peruviansk kunst, men også har den næststørste samling af kinesisk porcelæn i Europa.

Seværdigheder i Hildesheim

Roemer- und Pelizaeus-Museum

Det anerkendte Roemer- og Pelizaeus-Museum med sine verdenskendte egyptiske og peruvianske samlinger, nogle af europas vigtigste af slagsen. Museet er kendt for sin pædagogiske tilgang til at lære om historien, specielt interessant for børnene en fantastisk oplevelse.

St. Michaelis kirken

St. Michaeliskirken i Hildesheim blev opført 1010 til 1022 under Biskop Bernward som Klosterkirke og 1033 under Biskop Godehard færdig bygget. St. Michaelis er et vigtigt eksempel på ottonisk og romansk arkitektur.

Hildesheimer Dom

Hildesheimer Mariendom er en af de ældste biskopkirker i Tyskland. De mest berømte inventar er to bronzestøbninger kaldet Kristussøjlen og Bernwarddøren. Disse to inventarer blev støbt af et stykke, på den tid hvor de produceredes var dette “state of the art”.

Rejser til Hildesheim, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Hildesheim og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hildesheim Tourist Information

Rathausstrasse 20
31134 Hildesheim

T: +49 05121 1798 0
F: +49 05121 1798 88

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Hildesheim

Hildesheim Turistinformation Hotel & Apartment Hildesheim Hildesheim Julemarked Hildesheim ligger 30 kilometer syd for Hannover og har været et kulturcenter mellem Harz bjergene og Lüneburger heden i...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hildesheim
scattered clouds
15.2 ° C
17.6 °
12.1 °
69 %
0.6kmh
40 %
man
26 °
tirs
27 °
ons
29 °
tors
31 °
fre
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hildesheim
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Hildesheim #iHildesheim #VisitHildesheim #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her