Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Heviz

Ungarn

#Hungary Rejser til Ungarn Ungarn er måske ikke det største land, du vil vælge at besøge i år, men det betyder ikke, at der ikke er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Heviz

I de sidste 200 år, har folk taget turen til denne by grundet dets medicinale fordele. Med masser af spabade, saunas og terapeutiske bade tilgængelige, har mange taget fordel af den helende kraft af den lokale naturlige kilde. Takket være den medicinale turisme, er det blevet muligt for byen selv at opgradere og omhyggeligt tage vare for lokale parker imens de levere en verdensklasse kulturel oplevelse.

Chancen er, at du ønsker at vende tilbage til Hevez igen og igen efter oplevelsen af denne by… og ikke bare fordi du føler dig bedre tilpas efter en dag i spaen.

Den termiske sø Heviz

De fleste folk rejser til Heviz for at bruge massere af tid i den varme termiske sø af Heviz, dog med temperature, der nærmer sig 40C, er det ikke altid så varmt som folk tror. Hvis du er modig, så føl dig velkommen til at deltage med dem, der nyder at bløde op i det svovlholdige vand i søen. Der er massere af andre hvileområder til rådighed for dem, der ikke ønsker at være i vandet, så vel som skiftende områder og mad og drikke muligheder. Flyde væk, afslappe og nyde en eftermiddags- eller endda en hel dag mens du lader kroppen forynge.

Drage fordel af andre medicinske muligheder

For yderligere af hvad du kan gøre for at gendanne din krop i Heviz, der er masser af dental, medicinsk, og spa steder, der kan hjælpe dig påbegynde processen med healing og bedring. Selve byen er specifikt rettet mod medicinsk behov, du måtte have. Pointen med et besøg i Heviz er at føle sig bedre og denne by er specielt forberedt til at opfylde hvilke behov du end må have

Nyd overdådigheden på det lokale marked

Der er mange fantastiske lokale produkter, som du kan nyde på dit besøg i Heviz, fordi lad os se det i øjnene – bedre sundhed kommer også fra bedre ernæring. Fra ost og grøntsager til pickles og juice, kan du prøve mange forskellige varer, der er både fantastiske og sunde. Der er endda nogle producenter, der bringer lokalt fremstillet honning, pølser, eller hjemmelavede kager og bagværk. Man kan altid have en god tid på markedet, og din mave vil takke dig for oplevelsen.

Rejser til Heviz, Ungarn

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Heviz og Ungarn.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Heviz Tourist Information Office

Rákóczi u. 2
88380 Heviz

T: +36 83 540 131

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ungarns turistkontor

#Touristboard Hungary Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Hungary #visitHungary #iHungary #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Ungarn

#Ungarn #Covid19 Coronavirus status / statistik - Ungarn Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Ungarn

#Foodie Ungarn Foodie Video Mad i Ungarn Traditionelle retter er normalt centreret omkring kød, grøntsager, frugt, brød og ost. Ungarsk mad er også kendt for at være...
FAQ Wiki og fakta om landet

Ungarn i historiebøgerne

#History Ungarns historie video Historie kort fortalt Ungarn har været beboet med forskellige stammer og grupper som kelterne og romerne. Magyarerne, en lille nomadegruppe, der oprindeligt kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hévíz
clear sky
20.8 ° C
20.8 °
20.8 °
52 %
2.6kmh
0 %
man
22 °
tirs
23 °
ons
24 °
tors
25 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
HEVIZ
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Heviz #iHeviz #VisitHeviz #Hungary #VisitHungary #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her