Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Heringsdorf

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Heringsdorf

Heringsdorf er en smuk badeby som befinder sig i Vest Pommern i Tyskland. Byen befinder sig på Usedom Øen og er prydes med fine, sandfyldte strande som strækker sig over 12 kilometer og frit kan bruges af offentligheden. I det hele strækker stranden langs Østersøen sig 40 kilometer, hvilket er ensbetydende med at det er den længste strand i hele Europa. Turisme er byens vigtigste industri.

Med mere end 1.900 timers solskin om året er Heringsdorf en by hvor planter og blomster trives. Usedom Øens botaniske have blev åbnet i 2009 og indeholder hele 14 forskellige haveområder som alle er mærkede på tysk, polsk, og latin.

En af højdepunkterne under dit besøg vil være Heather Haven. Her kan du finde mere end 7.000 tulipaner spredt ud over området og det siger sig selv at udsigten er betagende. Derudover kan du nyde en fuglehave, en plantehave med 20 forskellige kulinariske krydderurter, og en rosehave som indeholder mere end 100 forskellige rosearter. Der er noget at se for alle naturelskere.

Når du er færdig med at nyde haverne, så bør du tage en tur over til Karnin Lift Bridge som nu til dags er et monument fremfor en funktionel bro. Dette skyldes at jernbanen som broen blev bygget for blev ødelagt i 1945. Broen blev oprindeligt bygget for at erstatte den originale løftebro fra 1875 og den er blevet nomineret som et historisk symbol på Tysklands ingeniørindustri.

Opdelingen af Tyskland og Polen efter 2. Verdenskrig inkluderer primært Lausitzer Neiße og Oder-floden, men Usedom Øens grænser er unikke: i de pågældende byer kan man se en enkel stribe langs jorden. I landbrugsområderne er områderne opdelt med hegn og et hvidt, sandfyldt neutralt område. Der er mulighed for at gå en tur langs begge sider. På en varm sommereftermiddag kan du gå en tur langs grænsen, se havet strække sig så langt øjet rækker, og nyde den friske luft.

Et besøg i Heringsdorf er aldrig fuldendt før du har været på en tur til stranden. Der er masser af plads til at skabe sit eget lille paradis og der er faciliteter i området som gør det muligt at få en bid mad stort set når som helst. Hvis du tager til stranden om morgenen kan du få en kop kaffe, nyde den dejlige, kølige morgenbrise, og dermed skabe et vidunderligt minde.

Rejser til Heringsdorf, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Heringsdorf og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Heringsdorf Tourist Information

Kulmstrasse 33
17424 Heringsdorf

T: +49 038378 2451
F: +49 038378 2454

www: website link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Heringsdorf
scattered clouds
17.1 ° C
17.1 °
17.1 °
68 %
2.6kmh
26 %
man
20 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
22 °
fre
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Heringsdorf
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Heringsdorf #iHeringsdorf #VisitHeringsdorf #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her