Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Heilbronn

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Heilbronn

Skt. Kilian Kirkens renæssancearkitektur er byens varemærke. Kirkens rødder går helt tilbage til det 11. århundrede og dens tårne er nogle af de mest bemærkelsesværdige du vil finde i hele Tyskland. Derudover giver Charles Crodels glasmalerier kirken en moderne atmosfære.

Hvis du og din familie er interesserede, så er der også en historisk manuel kran at se i det grønne område i Heilbronn langs vandet.

Der er mange museer i Heilbronn som er besøget værd, afhængig af dine personlige præferencer. Naturhistoriemuseet i byen har fokus på den lokale region, men giver også indblik i resten af verdens naturhistorie. Arkæologimuseet eksaminerer de ændringer der er sket i Heilbronn igennem årene og Togmuseet giver et intimt indblik i jernbaneindustrien.

Heilbronns gamle kirkegård blev etableret i det 16. århundrede og blev i det 19. århundrede lavet om til en park. I 1944 blev næsten 6.500 mennesker dræbt i et luftangreb på togstationen, hvor de nu mindes. Blandt de mindede er en udstationeret amerikansk soldat som blev begravet i området. Blandt de nazistiske grave kan du finde et amerikansk flag på Veterandagen, hvilket udgør en del af kirkegårdens unikke historie. Mange familier mistede flere familiemedlemmer den dag og kirkegården mindes de glemte ofre.

Den bedste udsigt i Heilbronn findes fra toppen af udsigtstårnet på Wartberg bakken. Herfra kan du se hele regionen på den mest fantastiske måde; udsigten tilbyder en vidunderlig fotograferingsmulighed. Afslut dit besøg med en tur rundt om Trappensee for at se det lille vandslot for at gøre dagen perfekt.

Rejser til Heilbronn, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Heilbronn og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Heilbronn

Kaiserstrasse 17
74072 Heilbronn

T: +49 07131 56 2270
F: +49 07131 56 3349

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Heilbronn
overcast clouds
24.6 ° C
27.4 °
19.8 °
57 %
0.5kmh
100 %
fre
25 °
lør
27 °
søn
29 °
man
29 °
tirs
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Heilbronn
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Heilbronn #iHeilbronn #VisitHeilbronn #visitbawu #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation