Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Heidelberg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Heidelberg

Kommer du på din vej forbi Heidelberg så skal du så absolut afsætte noget tid til at kigge nærmere på den smukke by.

Du kan sagtens se de mest interessante seværdigheder på et kort besøg / udflugt, Men der er masser af spændende ting at se eller gøre på en tur af en dag eller to varighed.

Seværdigheder i Heidelberg

Deutsches Apothekenmuseum

I dette museum finder du apotekerudstyr fra 1700 og 1800 tallet ligesom der er en interessant samling af gamle recepter , det er ganske underholdende at se hvad man udskrev af recepter på den tid.

Buchausstellung des Universität

Heidelberg universitets store bogsamling hvoraf de mest berømte er Manessische Liederhandschrift og Sachsensspiegel , førstnævnte en samling af digte og sange på 1300 tals højtysk mens den anden bog er omkring middelalderlovgivning i Tyskland.

Kurpfälzisches Museum

Hvor du finder et alterudsnit med de 12 apostle lavet i 1509 af Tilman Riemenschneider samt en udstilling der hovedsageligt beskriver byen før ødelæggelsen i 1685.

Heidelberg gamle by

Først skal fremhæves Heidelberg centrum med de mange smukke gamle huse og den intime atmosfære , et af de steder hvor man bare slentrer rundt og syntes at det er en dejlig by , uden egentlig at fremhæve en bygning frem for en anden.

Schloss Heidelberg

Ruinerne af det oprindelige slot ligger højt hævet over byen , du ka stadig se dele af muren ligesom tårnene stadig knejser over byen , ruinerne stammer tilbage fra 1300 – 1500 tallet. Når du komer ind i slotsgården er derflere velbevarede dele af slottet , den flotteste er Friedrichsbau oprindeligt opført i slutningen af 1500 tallet. Slotshaverne den terrasseprægede opbygning af slotshaverne blev anlagt i årene 1616 – 1619.

Grosses Fass

Det store fad stammer tilbage fra 1700 tallet og kan indeholde ikke mindre end 220.000 liter, fadet er omkranset af en stor platform hvor der afholdes vinsmagninger. Dværgen Perkeo er fadets beskytter og ham ser du pludselig springe ud af den store udskårne klokke.

Haus zum Ritter

Dett er et af de huse der fremhæves idet det er det eneste hus i renaissancestil der overlevede ødelæggelsen af Heidelberg i 1685.

Rejser til Heidelberg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Heidelberg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Heidelberg

Willy-Brandt-Platz 1
69115 Heidelberg

T: +49 06221 5844 444
F: +49 06221 5846 44444

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Heidelberg

Heidelberg Turistinformation Hotel & Apartment Heidelberg Heidelberg Julemarked Heidelberg er berømt over hele verden og en favorit blandt turister for sin romantiske og livlige atmosfære. Byen har så...

Populære Europæiske julemarkeder

Populære Europæiske julemarkeder Julemarkeder er populære rundt omkring i Europa, her kan du se vores forslag med oplysninger om nogle af de mest kendte og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Heidelberg
clear sky
29.2 ° C
30.6 °
26.6 °
36 %
5.7kmh
0 %
fre
28 °
lør
28 °
søn
29 °
man
30 °
tirs
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Heidelberg #iHeidelberg #VisitHeidelberg #visitbawu #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Heidelberg
Average rating:  
 0 reviews