Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#HawksbillBay

Antigua og Barbuda

#Antigua and Barbuda Rejser til Antigua og Barbuda Skønt landet er opkaldt efter dets to største øer, omfatter Antigua og Barbuda flere mindre øer, der udgør...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Hawksbill Bay

Hawksbill Bay ligger på den smukke caribiske ø Antigua som har nogle af verdens smukkeste strande og resortet har ikke mindre end fire af Antigua’s berømte pink og hvide sandstrande, alt sammen beliggende i en udsøgt bugt med tropiske blomster og planter. Hvad end du gerne vil udforske øens spektakulære koralrev, lære mere om deres kultur og historie eller bare slappe af i sandet, så har Hawksbill Bay noget for enhver smag.

Hawksbill Bay ligger på Antigua og ferier hertil har masser af fantastisk solskin, lav luftfugtighed og en kølige briser fra havet, perfekte omgivelser til en strandferie. Det er perfekt for både par og familier, med det lave vand som er ideelt til at snorkle i, vandsportsaktiviteter tæt ved og en afslappet atmosfære som fjerner al stress helt automatisk. Det er også let at komme til hovedstaden St. Johns, hvor der er masser af attraktioner, blandt andet en smuk katedral og masser af restauranter i alle prisklasser så man kan smage på det caribiske køkken.

Hvis man gerne vil ud og have det sjovt om aftenen, er de bedste steder til den slags på den nordlige side af øen, f.eks. Dickinson Bay hvor der er masser af livlige strandbarer og en ægte caribisk feststemning. Øen byder også på andre ting at tage sig til, blandt andet kan man besøge English Harbour, hvor Horatio Nelson bragte sin flåde til, og så er der også masser af naturstier som har ekstraordinære udsigter ud over havet. Og så kan man også tage en bådtur til naboøen Barbuda, hvor der blandt andet er et fuglereservat og talrige skibsvrag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Antigua og Barbudas turistkontor

#Touristboard Antigua and Barbuda Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #AntiguaAndBarbuda #visitAntiguaAndBarbuda #iAntiguaAndBarbuda #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

St John's
clear sky
26.3 ° C
26.3 °
26.3 °
36 %
1.8kmh
5 %
tirs
27 °
ons
27 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#HawksbillBay #iHawksbillBay #VisitHawksbillBay #AntiguaAndBarbuda #VisitAntiguaAndBarbuda #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HawksbillBay
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her