Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Havana

Cuba

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Havana

En tur til Havana er ligesom en tidsrejse. Mange af byens attraktioner vidner om, hvordan verden var for mere end 60 år siden, lige ned til hvilke biler man kørte rundt i og hvilke ressourcer man havde adgang til. Havana er en lettere udfordrende besøgsdestination, men de mange muligheder byen har at byde på er belønning nok i sig selv.

Spanierne grundlagde byen i det 16. århundrede og deres indflydelse kan stadig føles i byens design og arkitektur. Old Havana er især imponerende. Området beskyttes af UNESCO, men nogle af bygninger er dog efterhånden blevet til ruiner. Der er stor fokus på visuel kunst i Havana, hvilket for eksempel kan ses på National Museum of Fine Arts, som byder på lokale udstillinger. Derudover er museet også hjemsted for en stor international kunstsamling – den største af sin slags i hele Caribien.

Museum of the Revolution er naturligvis også en interessant besøgsdestination. Her kan du lære om den nuværende regeringsstruktur, samt blive bedre kendt med øens præsidentielle historie. Havana er derudover også hjemsted for adskillige specialitetsmuseer, hvor du blandt andet kan se keramik, møbler, og sølvtøj fra Cubas kolonialtid. Der findes endda et bilmuseum som har en 1905 Cadillac med i udstillingen.

Havana er en by for de mest eventyrlystne blandt os. Det er en blomstrende og farverig kultur, som byder alle varmt velkommen. Sig ja til udfordringen – det er en ferie du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Havana Tourist Information

Obispo Street No 524
between Bernaza and Villegas st
Old Havana, Cuba

T: (+53) 78663333

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Havana
broken clouds
29.2 ° C
29.2 °
29.2 °
74 %
2.6kmh
75 %
tors
31 °
fre
32 °
lør
31 °
søn
32 °
man
31 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Havana
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuba #Havana #iHavana #visitHavana #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her