Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Hastings

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Hastings

Hastings er kendt som stedet for slaget i Hastings som fandt sted i det 11. århundrede. Det er en kystnær by som trives i dag, men som havde svært ved at komme fra start til at starte med. Da romerne forlod området var der ikke mange forbindelser til ressourcer og sådan fortsatte det indtil der blev bygget jernbaneforbindelser, så Hastings endelig kunne etablere sig.

Byen har tre museer at byde på, hvoraf Fishermen’s Museum er det mest unikke. Her kan du få et interessant og uventet indblik i industrien som holdt byen i gang inden den var stærk nok til at klare sig selv. Det lokale Kunstmuseum byder på et indblik i lokalhistorien og er derudover også hjemsted for Durbar Hall, som har en udstilling om Indien. Begge museer er åbne året rundt.

Det tredje museum har fokus på lokale skibsvrag. Her udstilles der for eksempel artefakter fra de mange skibsvrag, som på denne måde giver et interessant indblik i regionens maritimhistorie.i lokale skibsvrag  e tilling emd fokus på Indien. Begge museer er åbne året rundt.ted for Durbar Hall, som har en udstilling em´ååå

Derudover byder Hastings på adskillige åbne pladser, hvoraf den bedste er Alexandra Park. Her er der mulighed for at besøge en café, en bandstand, og en have. Byens parker og åbne pladser har naturligvis hver deres fordele, så husk at medbringe behagelige sko.

Du bør også lægge turen forbi Hastings Slotsruiner. Slottet blev opført i 1070 og byder på en smuk udsigt over byens centrum. Murene, fangekældrene, og kapelbuen står her stadig. Sørg for at besøge Skt. Clements grotterne, hvor du vil blive mødt med en interaktiv mulighed for at lære mere om smugling langs den engelske kyst.

Hastings er den perfekte kystdestination. Planlæg dit besøg i forvejen så du får mest muligt ud af turen – det er en rejse du sent vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hastings Tourist Information

Muriel Matters House
Breeds Pl
Hastings TN34 3UY

T: +44 1424 451111

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hastings
overcast clouds
1.9 ° C
2.2 °
1.1 °
83 %
0.9kmh
100 %
lør
5 °
søn
5 °
man
5 °
tirs
7 °
ons
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hastings
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Hastings #iHastings #VisitHastings #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her