Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Hartford

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Hartford

Hartford, hovedstaden i Connecticut, har sine rødder i starten af ​​det 17. århundrede. For turister, der vælger at stoppe mellem eller passere igennem, er der en række historiske seværdigheder, der er værd at besøge.

Midtpunktet i bybilledet er uden tvivl Connecticut State Capitol Building af granit og marmor, der præsiderer over centrum af Hartford med sin skinnende gyldne kuppel og kongelig arkitektur. Guidede ture i Capitol giver dig mulighed for at lære alt om dens rige historie, og disse er tilgængelige på hverdage, da de er helt gratis.

Ved siden af ​​Connecticut State Capitol er den meget rummelige Bushnell Park, hvor begivenheder og koncerter regelmæssigt afholdes, ofte afholdes på Pumphouse Gallery. Børn kan nyde at ride på parkens berømte karruseltur, der går tilbage til 1914.

Greater Hartford er blevet kendt for sin høje koncentration af universiteter og colleges, som i alt næsten 30 har optjent dette område kaldenavnet ‘Knowledge Corridor’.

Underholdning kommer i form af en reel overflod af spillesteder, med nogle af de største og mest populære, herunder Comcast Theatre og Bushnell Center for Performing Arts, hvor både Connecticut Opera og Hartford Symphony Orchestra regelmæssigt optræder. Turneringsudstillinger og musicals fra Broadway er ofte et stort træk ved den Tony-vindende Hartford Stage, mens XL Center (tidligere kaldet Hartford Civic Center) regelmæssigt er vært for basketballkampe, hockeyspil og koncerter til sportsbegivenheder og serverer byen som en multifunktionel arena med sin samlede kapacitet på mere end 16.000 tilskuere. For fodboldfans kan omkring 40.000 tilskuere samles for at se et spil på Rentschler Field stadion, kun et stenkast fra Bicentennial Square Shopping Center.

Mange af de vigtigste seværdigheder i Hartford ligger i gåafstand fra Connecticut State Capitol Building, hvor Connecticut State Library ligger tæt ved og også består af Supreme Court Building. På Main Street er både Old State House og Butler McCook House storslåede ejendomme, ligesom guvernøren for Connecticuts officielle bopæl på Prospect Avenue. Andre bemærkelsesværdige seværdigheder i Hartford inkluderer det paladslignende Aetna-hovedkvarter med sin storslåede facade i kolonistil revival, katedralen St. Joseph og dens overraskende postmoderne arkitektur og det smukke Armsmear House, der går tilbage til midten af 19. århundrede og er, hvor velhavende våbenproducent Samuel Colt engang boede. Den spredende campus ved University of Hartford fortjener også mere end en omtale, især dens Harry Jack Gray Center og Mortensen Library.

Historie, videnskab og innovation er alle emner, der er omfattet af Hartfords forskellige museer. Mark Twain House på Farmington Avenue er en meget populær attraktion i byen, og det var i dette hus, hvor romanerne om den berygtede Tom Sawyer og Huckleberry Finn faktisk blev skrevet for mange år siden, i 1870’erne og 1880’erne. Stående ved siden af, på Connecticut Freedom Trail, ligger Harriet Beecher Stowe House-komplekset, som også inkluderer Katharine Seymour Day House og Stowe’s Nook Farm samt et historisk vognhus, der nu bruges som det største besøgscenter. På en regnvejrsdag foretrækker familier et besøg i det ekstremt praktiske Connecticut Science Center på Columbus Boulevard eller en tur til det sjove børnemuseum på Trout Brook Drive med dets endeløse udvalg af interaktive gadgets og simulatorer. På Museum of Connecticut History på Capitol Avenue vises oplysninger om statens tidlige dage og uafhængighedserklæringen. En yderligere indsprøjtning af kultur er tilgængelig ved at besøge Wadsworth Atheneum på Main Street, der kan prale af titlen som det mest historiske kunstgalleri i hele USA.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Connecticut Tourism

Connecticut Office of Tourism
450 Columbus Blvd., Suite 5
Hartford, CT 06103

T: +1 888-288-4748

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hartford
clear sky
-1.7 ° C
-0.3 °
-3.3 °
72 %
0.9kmh
1 %
tirs
3 °
ons
6 °
tors
10 °
fre
11 °
lør
-0 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hartford
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Hartford #iHartford #VisitHartford #Connecticut #VisitConnecticut #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her