Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Harare

Zimbabwe Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Zimbabwe

#Zimbabwe Rejser til Zimbabwe Zimbabwe er en unik nation med en meget forskelligartet kultur. Der er 16 officielle sprog i landet, snesevis af etniske stammer, der...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Harare

Oprindelig grundlagt som Fort Salisbury, er Harare i dag hovedstad i Zimbabwe og er det førende kommercielle og kulturelle centrum i landet.  Byen er rimeligt velholdt set ud fra historisk og kulturelt perspektiv. Flere af de ældre bygninger i Harare er blevet bevaret, hvilket giver besøgende mulighed for at opleve et glimt af det 19. århundredes koloniale liv.

En af de bedst kendte seværdigheder i Harare er National Botanic Gardens. Der er mere end 900 forskellige arter af buske, træer og planteliv fra hele verden. Næsten 70 hektar stor er haven helt unikt og det perfekte sted for en vandretur. Husk også at besøge Mukuvisi Woodlands, her vil du kunne opleve giraffer, impalaer og zebraer på aller tætteste hold.

Der er masser at se på i Harare, men noget atf det du absolut skal se er National Gallery, Harare City Library, Queen Victoria Museum og Chapungu Sculpture Park. Undervejs på din tur rundt i byen vil du kunne finde små caféer, der tilbyder lokale retter og drikkevarer, for de der elsker shopping kan byrundturen passende ende på det åbne marked på Mbare.

Du vil finde Harare at være en spændende by. Fra sadza til Chibuku er der mange oplevelser, der venter på dig. Din opgave er simpel – planlæg turen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Harare Tourist Information

Zimbabwe Tourism Authority
Karigamombe Centre
55 Samora Machel Ave
Harare

T: +263 24 2758712

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Zimbabwes turistkontor

#Touristboard Zimbabwe Tourism Authority 11th Floor Kaguvi Building Corner 4 th and Central Ave P.O. Box CY 1718 Causeway, Harare. T: +263 750 409 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Zimbabwe #visitZimbabwe #iZimbabwe #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Harare
clear sky
17 ° C
17 °
17 °
28 %
3.6kmh
10 %
søn
17 °
man
19 °
tirs
20 °
ons
22 °
tors
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Harare
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Zimbabwe #Harare #iHarare #visitHarare #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her