Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#HanSurLesse

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Han-sur-Lesse

Han-sur-Lesse er fyldt med belgiske og hollandske turister i sommermånederne og det er det perfekte sted for en ferieoplevelse i Ardennerne. Denne lille landsby kan prale med nogle af de smukkeste kalkstenshuler i Nordeuropa, et af landets største dyrereservater og masser af muligheder for udendørs aktiviteter.

Grottes de Han

Kalkstenshulerne i Han (Grottes de Han på fransk) blev opdaget i 1815 og blev omdannet til en turistattraktion i 1895. Et minitog bringer besøgende til hulerne fra landsbyen. Selve besøget er en 3 km gåtur inde i hulerne. Temperaturerne indenfor er omkring 10-15 grader, så tag varmt tøj med. Den højeste del af hulerne er 129 meter høj.

Grotterne er åbne det meste af året undtagen i januar. I lavsæsonen er de kun åbne få dage om ugen. Tjek det officielle websted for de nøjagtige åbningsdage og tidspunkter.

Dyrereservat

Grotterne er en del af et område, der også omfatter et af Belgiens største dyreparker på 250 hektar, hvor man fra et lille tog kan komme tæt på lokale arter af hjorte og vildsvin, importerede bisoner og vilde okser samt de sjældnere gaupe, brune bjørne, grå ulve og jærv. Det er også muligt at besøge dyrereservatet til fods.

Det, der gør Han-sur-Lesses dyrereservat så unikt, er, at det besidder nogle af de sidste overlevende eksemplarer af Przewalskis heste, en sjælden og truet underart af vildhesten i Centralasien. Parken er også hjemsted for to forhistoriske arter, tarpan (forfaderen til den moderne hest, der uddøde for fem århundreder siden) og auroch. Tarpan og auroch blev begge genskabt ved selektiv avl.

Expotheme

Stadig i området fortæller Expotheme besøgende om miljøspørgsmål som global opvarmning. PrehistoHan -museet følger i menneskehedens historiske fodspor med udstillinger af bronze- og jerngenstande fundet i hulerne.

Rejser til Han-sur-Lesse, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Han-sur-Lesse og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Han-sur-Lesse Tourist Information Office

Rue J. Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse

T: +32

www: Website Link

Wallonie Belgique Tourisme

Avenue Comte de Smet de Nayer 14
5000 Namur
Belgium

T: + 32 81 84 41 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Han-sur-Lesse
clear sky
22.8 ° C
23.9 °
22.8 °
47 %
3.5kmh
4 %
lør
23 °
søn
25 °
man
24 °
tirs
24 °
ons
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
HanSurLesse
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#HanSurLesse #iHanSurLesse #VisitHanSurLesse #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her