Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Hammershus

Allinge

#Allinge Visit Allinge Allinge-Sandvig er en tvillingeby, der består af Allinge og Sandvig. Over tid er disse to byer vokset sammen. Tre fjerdedele af de cirka...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Hammershus

En rigtig god destination er Hammershus Slot. De maleriske og atmosfæriske ruiner ligger på øen Bornholm direkte på en bakke og er de største af deres art i Nordeuropa. Takket være sin placering tilbyder Hammershus Slot en fremragende udsigt over det omkringliggende område. Slottet blev bygget i det 13. århundrede på opfordring af ærkebiskoppen i Lund.

Når man leder efter historiske detaljer om Hammershus Slot, argumenterer folk stadig i dag. Man møder stadig en gammel legende, ifølge hvilken Hammershus Slot oprindeligt skulle bygges et andet sted. Den historiske fæstning kan stadig nås i dag via en hængebro, der fører til slotets indgang. Det rektangulære Manteltårnet-tårn havde en særlig funktion i middelalderen. Det er her, Danmarks skatteregistreringer blev ført.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her