Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Hamilton

Bermuda

#Bermuda Rejser til Bermuda Bermuda er et britisk oversøisk territorie, som gør det til et nemt tilgængelig og unikt feriested. Under koloniseringen af det fremtidige USA, blev...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Hamilton

Hamilton er et dejligt rejsemål på Bermuda, der ligger omkring 1000 km fra det nordamerikanske fastland. På trods af den nordlige beliggenhed er der masser af solskin, strandene er dejlige, og der er masser af muligheder for at komme ud og dykke. Selvom den er et populært rejsemål for turister, er Hamilton en mindre hovedstad med kun 1000 faste beboere. Byen blev grundlagt i det 18. århundrede og fik officielt betegnelsen som by i 1897.

Mange af de største seværdigheder, Hamilton tilbyder, er baseret på britiske maritime traditioner, der dannede starten på øens beboelse til at begynde med. Der er et fremragende maritimt museum, der hører hjemme i hovedkvarteret for den atlantiske flåde, et sted der består af gamle kalkstensbygninger og en forsvarsbefæstning.

Sørg også for at besøge byen St. George under dit ophold. Dette sted, der er på Verdensarvslisten, er den ældste konstant beboede britiske koloni i den Nye Verden. Den koloniale arkitektur, herunder de smalle gader, smukke haver, og et springvand is og her, gør en tur gennem de brolagte torve og bydele helt vidunderlig. Der er også to grotter, man kan se på Bermuda: Crystal Cave og Fantasy Cave. Man kan få entre til en rundvisning af dem som pakketilbud eller individuelt. Turene er med fortælling, og du vil komme ned til underjordiske vandbassiner, der er meget smukke.

Med sine verdensberømte strande med lyserødt sand og masser af vandsport, du kan more dig med, er Hamilton og dens resortagtige stemning helt perfekt til et afslappende ferie-eventyr. Kom ud, få lidt sol og spil en omgang golf, og oplev så en vidunderlig ferie, hvor tiden ikke længere er noget at bekymre sig om.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hamilton Tourist Information

10 Front Street
Hamilton, Bermuda

T: +1 (441) 261-2872

www: Website Link

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bermudas turistkontor

#Touristboard Bermuda Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Bermuda #visitBermuda #iBermuda #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hamilton Boutique & Luksushoteller

#Hamilton Hamilton Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Togrejse New Zealand, Northern Explorer

Take a break - take a train Togrejse i New Zealand med Northern Explorer Læn dig tilbage og nyd en ægte kiwi togoplevelse på Northern Explorer...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hamilton
broken clouds
25.2 ° C
26 °
25 °
90 %
0.9kmh
75 %
tirs
27 °
ons
27 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hamilton
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bermuda #Hamilton #iHamilton #visitHamilton #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her