Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Halle an der Saale

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Halle an der Saale

Halle er et økonomisk og uddannelsesmæssigt center for staten Sachsen-Anhalt. Det er et sted, hvor iværksætteri trives, og uddannelses muligheder er rigelige på et af de ældste universiteter i landet.

Byen var oprindeligt forbundet med at høste lokalt salt. Faktisk er “Halle” et derivat af det keltiske ord “halen”, der oversættes til “salt”. Saltudvinding har fundet sted her siden bronzealderen, selvom den moderne by først blev nævnt i 806 e.Kr.

Som fødestedet for Georg Friedrich Händel var Halle vært for den årlige Handel Festival

Du finder slotte at udforske, katedraler at nyde og masser af unikke arkitektoniske seværdigheder, der hurtigt kan udfylde en rejseplan. Gibeichenstein Slot nævnes først i 961 og ligger lige nord for byen og står vagt – og det er kun et eksempel. Sørg for, at du ikke går glip af Halloren Chokoladefabrik, mens du udforsker, den ældste fabrik af sin type i Tyskland, der stadig er i brug.

Videnskab og kultur fremhæves også i Halle. Stadtsingechor zu Halle er et af de ældste drengekor i verden, der blev grundlagt før 1116. Et af de mere unikke stoppesteder i byen er Market Church of St. Mary, som ejer den originale dødsmaske af Martin Luther. Det har også fire tårn, hvor to af dem er forbundet med en bro, der engang tjente som byens firewatch.

Halle er en by, der blev bygget på værdien af ​​salt, men er et samfund, der værdsætter traditioner, historie og kultur i dag. Find vej her og forkæl dig selv i det autentiske Tyskland.

Udflugter fra Halle

Schloss Frankenhausen

Frankenhausen Slot var det oprindelige sæde for greverne i Schwarzburg, som senere blev prinserne i Schwarzburg-Rudolstadt. Familien boede på slottet fra 1340 til 1918. Efter abdikation af prins Günther Victor i 1918 kom slottet i offentligt ejerskab af staten Thüringen.

Den oprindelige middelalderborgen blev hårdt beskadiget under bondekrigene 1533-36 og efterfølgende genopbygget i renæssancestil.

Slottet er åbent året rundt fra onsdag til søndag fra 10:00 til 17:00.

Regionalmuseum im Schloss
zu Bad Frankenhausen
06567 Bad Frankenhausen, Schlossstr. 13

T: +49 34 671 620 86

www: Website Link

Rejser til Halle, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Halle og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Halle a d Saale Tourist Information

Marktschlösschen
Marktpl. 13
06108 Halle an der Saale

T: +49 345 1229984

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Halle
clear sky
28.4 ° C
29.6 °
26.9 °
45 %
4.6kmh
0 %
man
32 °
tirs
31 °
ons
34 °
tors
24 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
HalleAnDerSaale
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#HalleAnDerSaale #iHalleAnDerSaale #VisitHalleAnDerSaale #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her