Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Gyor

Ungarn

#Hungary Rejser til Ungarn Ungarn er måske ikke det største land, du vil vælge at besøge i år, men det betyder ikke, at der ikke er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Gyor

Gyor, som ligger halvvejs mellem Wien og Budapest, er en centralt beliggende by i Ungarn, der er værd at besøge for mere end en overnatning, når du er ude og rejse. Den ligger ved Donau floden, og området har været en hel smeltedigel af samfund og kulturer i århundredernes løb, hvilket afspejles i den lokale atmosfære i dag.

Området blev oprindeligt bosat af kelterne, og området er også blevet påvirket af østrigsk og tysk indflydelse, blandt mange andre, hvilke kan ses takket være monumenterne inde i byen, der er blevet grundigt restaureret i de sidste 40 år. Hvorfor skulle folk besøge Gyor? Fordi du vil være i stand til at gå på opdagelse, tage det hele til dig og mor dig bedre end nogensinde før.

Tag ud på eventyr!

Hvis du er eventyrlysten, kan det varmt anbefales, at du tager den korte tur til Pannonhalma klostret. Det er for nyligt blevet restaureret og renoveret, og det er med på UNESCOs liste, men det er ikke det letteste sted at komme til. Du vil få brug for en tour guide, siden de ikke indbyder til, at du kan gå på opdagelse på egen hånd inden for murerne. Dette betyder enten at ansætte en guide privat eller at bestille tur på forhånd. Du er velkommen til at gå på opdagelse uden for murene som du har lyst til. Vær også klar til at hike – det er vigtigt at have komfortable sko på. Belønningen for alt dette? Fantastiske billeder, et fantastisk indblik i historien og en i det hele taget dejlig dag.

Tag en tur af de arkitektoniske vidundere

Fra Rådhuset til Jomfru Marias Katedral er der masser af historie, du kan opdage rundt omkring i Gyor. Byen vandt en præmie omkring 25 år siden, på grund af dens evne til at restaurere og vedligeholde byens monumenter og bygninger, og man kan tydeligt se arbejdet. Med gotiske spir, islæt af byzantinsk indflydelse og med bare en anelse modernisme, takket være de nyste forsøg på restaurering, kan man gå på opdagelse en hel dag med de mange bygninger i byen.

Modeltog på torvet?

Det store torv i Gyor er et enestående sted at være. Fra opstilling af modeltog til mugligheden for at købe lokale varer og cuisine, er der altid noget nyt at se eller gøre i dette handelscentrum. Et sted, hvor lokalbefolkningen elsker at samles, og hvor du kan opleve lokal kultur, mens du stadig kan udforske de turistagtige ting, vi alle elsker at gøre.

Rejser til Gyor, Ungarn

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Gyor og Ungarn.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Gyor Tourist Information Office

Baross Gábor út 21
9021 Gyor

T: +36 96 311 771

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ungarns turistkontor

#Touristboard Hungary Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Hungary #visitHungary #iHungary #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Ungarn

#Ungarn #Covid19 Coronavirus status / statistik - Ungarn Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Ungarn

#Foodie Ungarn Foodie Video Mad i Ungarn Traditionelle retter er normalt centreret omkring kød, grøntsager, frugt, brød og ost. Ungarsk mad er også kendt for at være...
FAQ Wiki og fakta om landet

Ungarn i historiebøgerne

#History Ungarns historie video Historie kort fortalt Ungarn har været beboet med forskellige stammer og grupper som kelterne og romerne. Magyarerne, en lille nomadegruppe, der oprindeligt kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Győr
clear sky
22 ° C
22.1 °
21.2 °
56 %
1.5kmh
0 %
søn
22 °
man
36 °
tirs
25 °
ons
30 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GYOR
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gyor #iGyor #VisitGyor #Hungary #VisitHungary #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her