Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Gustavia

Saint Barthelemy

#Saint Barthelemy Rejser til Saint Barthelemy Saint Barthelemy, sommetider forkortet til St. Barts på engelsk, ligger sydøst for St. Martin og nord for St. Kitts. I...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Gustavia

Gustavia ligger på St. Barts og er hovedstad på øen og giver besøgende adgang til de mange strande og vandmuligheder, der er tilgængelige.

Først hævdet af Frankrig i 1648, blev øen givet til Sverige i 1784, derefter solgt tilbage til Frankrig 4 år senere. Gustavia blev grundlagt i den 4-årige periode med svensk kontrol og fastholder denne unikke komponent i øens historie.

Vandring er en populær aktivitet omkring Gustavia takket være udfordrende stier og unikke destinationsmuligheder. Stierne til Fort Karl, Fort Oscar og Fort Gustav har alle en vidunderlig udsigt at nyde i slutningen af ​​rejsen.

Shopping i Gustavia betyder at gennemse nogle af verdens mest premiummærker. Flere butikker tilbyder varer, der ikke findes andre steder i Caribien. Det er det bedste sted at smage hjem med europæiske vine, designermærker og mere imponerende toppriser. Selv souvenirs fra Gustavia ser ud til at have en særpræg for dem sammenlignet med andre destinationer i Caribien.

Strandene i Gustavia er altid et populært træk. Det er hvad der sker efter solskinnet, der betyder noget i denne hovedstad. Der er restauranter, der serverer en bred vifte af fødevarer fra forskellige kulturer. Der er et lille museum på Victor Schoelcher Road og andre former for luksus i høj klasse at nyde også.

Gustavia er en ø, hvor livet bevæger sig i sit eget tempo. Det er en destination, hvor stress og bekymring smelter væk. Find vej her, og du kan blive fristet til at få denne by til at blive dit andet hjem.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Gustavia Tourist Information

10 rue de la France
97133 Gustavia
Saint Barthélemy

T: +590 590 27 8727

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Saint Barthelemys turistkontor

#Touristboard Saint Barthelemy Tourism Authority 16 Rue Samuel Fahlberg 97133 Gustavia T: +590 590 27-8727 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #SaintBarthelemy #visitSaintBarthelemy #iSaintBarthelemy #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gustavia
broken clouds
29.5 ° C
30.5 °
28.6 °
81 %
4.9kmh
64 %
søn
29 °
man
27 °
tirs
27 °
ons
27 °
tors
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Gustavia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintBarthelemy #Gustavia #iGustavia #visitGustavia #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her