Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Guatemala City

Guatemala

#Guatemala Rejser til Guatemala Guatemala var i sin tid hjem til Maya civilisationen. Landet, som ligger i Mellemamerika er fyldt med unikke økosystemer og stor biodiversitet....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Guatemala City

Ciudad Guatemala er den største by i Mellemamerika. Den er opdelt i 22 forskellige zoner, som hver har noget særligt at tilbyde besøgende. Zone 1 er det mest almindelige område at besøge i byen. Her finder du det Nationale Teater, det historiske centrum og Teatro Abril. Det er designet til at være turistområde, mens det også giver all adgang til den lokale kultur.

En unik mulighed i Zone 3 er Ciudad Guatemala Kirkegård. Den blev grundlagt i 1880 og mistede en del af sin prægtighed efter jordskælv i 1918, men de 8 mayahøje, hvorpå står gravkamre med indviklede dekorationer og skulpturer. Sørg for at besøge Agripina de Sanchez’ grav, som er en af de bedste eksemplarer, du vil se på denne kirkegård.

Zone 7 giver besøgende adgang til Kaminaljuyu, som er en arkæologisk mayaudgravning. En portion af stedets Akropolis er allerede blevet udgravet, og flere artefakter er blevet flyttet til det lokale arkæologiske. I Zone 9 står Torre del Reformador stadig. Dette ståltårn, som er næsten 72 meter højt, er bygget i 1935 og er løseligt designet i stil med Eiffeltårnet. Det tjener som indgangsportal, og man kan køre under det.

Museerne ligger tættest i Zone 13. Det Historiske museum og Mueseo de los Ninos fortjener helt sikkert et besøg. Du vil også finde Zoologisk Have i denne zone, såvel som flere monumenter. Det er også en zone, der omfatter den lufthavn, der tjener Ciudad Guatemala. Et besøg her oplåser det fulde potentiale af Guatemala og Mellemamerika. Det er bestemt et ferieeventyr med masser af muligheder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Guatemalas turistkontor

#Touristboard Guatemala Tourism Authority Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Guatemala #visitGuatemala #iGuatemala #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Guatemala City
clear sky
14.3 ° C
15.6 °
13.6 °
92 %
5.1kmh
0 %
lør
24 °
søn
25 °
man
25 °
tirs
25 °
ons
25 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GuatemalaCity
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Guatemala #GuatemalaCity #iGuatemalaCity #visitGuatemalaCity #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her