Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#GuardamarDelSegura

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Guardamar Del Segura

Guardamar del Segura er et fredeligt strandresort på den sydlige del af Costa Blanca i Spanien. Med en fremragende lang sandstrand for en dag med afslapning i solen og et fantastisk udvalg af vandsportsaktiviteter er dette resort den perfekte feriedestination. På en badeferie i Guardamar del Segura får du en lang hvid sandstrand, hvor Dunas del Guardamar dækker 800 hektar langs kystlinjen. Så med masser af steder at sætte sin parasol i Moncayo, La Roqueto og Centro og masser af vandsportsaktiviteter, såsom windsurfing, vandski, wakeboard, fiskeri og dykning – hvor ellers skulle du kunne tænke dig at være på en badeferie i Guardamar del Segura.

Der er mange sjove aktiviteter væk fra stranden på en ferie i Guardamar del Segura, så hvorfor ikke tage til en af de mange parker for at se på dyrelivet, søerne og vandfaldene, eller hvis du føler dig mere eventyrlysten, hvorfor så ikke prøve kamelidning! Tag til det største gademarked på din ferie i Guardamar del Segura, som finder sted hver onsdag, for at købe den perfekte gave eller souvenir. Eller du kan leje en bil på din ferie i Guardamar del Segura og udforske kystlinjen eller tage ind i landet for at finde en vingård og få lidt forsyninger. Hvorfor ikke besøge naboresortet Torrevieja for at se saltsøerne eller La Mata for at besøge ruinerne af havnen og de gamle vagttårne. Der er så meget at vælge imellem på en ferie i Guardamar del Segura!

For at få en god dag ude på din familieferie på Costa Blanca hvorfor så ikke tage turisttoget rundt om ruinerne af fortet Guardamar del Segura eller tage til vandlandet i Torrevieja. Hvis du gerne vil på en afslappende ferie, har Guardamar del Segura en flot lystbådehavn, hvor du kan sidde på en lokal café og se verden gå sin gang. Er der en bedre måde, hvorpå du kan afslutte din ferie i Guardamar del Segura, end at spise på en lokal restaurant og sippe til lidt lækker sangria?

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Guardamar del Segura
clear sky
24.4 ° C
27 °
22.8 °
70 %
2.7kmh
2 %
tors
24 °
fre
25 °
lør
26 °
søn
28 °
man
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#GuardamarDelSegura #iGuardamarDelSegura #VisitGuardamarDelSegura #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GuardamarDelSegura
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her