Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Guam

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Guam

Guam er et organiseret territorium under USA beliggende i Mikronesien og fungerer som en vigtig militær støttepost for USA i regionen.

Selvom Guam hovedsageligt betragtes som en militært højborg, er det også et fantastisk tropisk feriemål. Mere end 1 million mennesker besøger Guam hvert år.

En af de mest unikke oplevelser, som øen tilbyder, er stillehavskrigens “National Historical Park”. Her finder du skyttegrave, kanontårne og slagmarker fra slagene, der blev kæmpet her i 1940’erne. Mange af disse historiske strukturer er velbevarede og meget interessante for historisk interesserede. For næsten alle der besøger øerne er det bedste dog adgangen til de hvide sandstrande og det berømte turkisblå vand.

Langs den sydlige del af øen har Chamorro-folkene været i stand til at bevare deres skikke i flere generationer. Du kan finde rullende grønne græsgange, stråtækkede hytter og smukke panoramaudsigter der blot venter på at blive set af dig. Når du nu er der så prøv nogle af de lækre kokosnødder direkte fra træerne, kig på de mange lokale håndlavede souvenirs eller bare sæt dig på en strand og se ud over vandet for at se Cocos Island på en klar dag.

Sørg for at besøge Talofofo Bay under et ophold på Guam. De sorte sandstrande er en fantastisk kontrast til, hvad resten af ​​øen byder på. Det er noget rustikt, og eftermiddagens sollys skaber den perfekte udsigt.

Dykkeroplevelser, snorkling, golf og mange andre aktiviteter venter dig i Guam. Tag springet og prøv denne interessante destination, og nyd lidt tid udenfor den normale slagne turist alfarvej.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Hagatna

#Hagatna Rejser til Hagatna Hagatna er hovedstaden i Guam, som officielt er et område af USA. På et tidspunkt var det den største og mest indflydelsesrige...

Godt at vide

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Guams turistkontor

#Touristboard Guam Tourism Authority 401 Pale San Vitores Road Tumon 96913 Tumon T: +1 671-646-5278 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Guam #visitGuam #iGuam #touristinformation #touristoffice #touristboard

Vejr og vejrudsigt

Guam
overcast clouds
27.6 ° C
28.5 °
27.4 °
89 %
0.9kmh
90 %
tors
28 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
29 °
man
29 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Guam
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Guam #visitGuam #Micronesia #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her