Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Guadalajara

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Guadalajara

Guadalajara der ligger ved Henares floden har set hårde tider gennem historien. Under den Iberiske krig blev byen indtaget af franskmændene i 1808 og blev, stort set, jævnet med jorden. Efter at være genopbygget, blev byen igen ødelagt under den spanske borgerkrig, da den i marts 1937 var stedet for det berygtede slag ved Guadalajara, hvor tusinder af tropper på begge sider blev dræbt eller såret.

Byens største seværdighed er Palacio del Infantado med den smukke renæssance facade. Byggeriet blev påbegyndt i det 15 århundrede og er blevet restaureret mange gange siden da. oprindeligt blev paladset bygget til hertugen af ​​Mendoza, i dag er det provinsmuseum.

Guadalajara har ingen egen katedral, men den har kirken Santa Maria La Mayor, som oprindeligt blev bygget i det 15 århundrede på stedet for en tidligere Mudejar moske. Det smukke kapel, Capilla de Luis de Lucena, med et kendt freskomaleri, ligger i nærheden. To andre kirker, der er værd at besøge, er den barokke Iglesia de San Nicolas el Real og kirken fra det 16 århundrede, Iglesia de San Gines.

Hvis du er i Guadalajara er du ikke langt fra byen Siguenza der ligger i den nordøstlige del af provinsen. I Siguenza ligger den katedral, som byen Guadalajara mangler. Katedralen ligger på toppen af ​​en bakke og den massive gotiske katedral fra det 12 århundrede dominerer fuldstændigt byen.

Du kan også besøge den fanttastiske middelalderby, Atienza, som er berømt for sin årlige “Fiesta de la Caballada”, der er blevet fejret siden 1162.

Rejser til Guadalajara, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Guadalajara og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Guadalajara

Avenida del Ejército
19004, Guadalajara

T: +34 949 887 099

www: Website Link

Turismo de Castilla-La Mancha

Avenida de Irlanda 14
45071 Toledo

T: +34 925248816

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Guadalajara
broken clouds
17.9 ° C
20.7 °
16.3 °
86 %
0.8kmh
55 %
søn
31 °
man
31 °
tirs
29 °
ons
28 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GuadalajaraES
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Guadalajara #iGuadalajara #VisitGuadalajara #CastileLaMancha #LoQueNoEsperas #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her