Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Granada

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Granada

Granada, som ligger lige ved foden af Sierra Nevada bjergene i Andalusien, er en kort distance fra Middelhavet og er hjem til en af de områder i verden, der har fleste kulturelt betydningsfulde bygninger i forhold til indbyggertallet. Granada er en sand juvel i Andalusiens krone.

Den mexicanske digter, Francisco Asís de Icaza skrev om sit besøg i byen: “Der er intet så slemt som at være blind i Granada”. Hvis du rejser til Granada, vil du se, at byen lever fuldt op til det citat.

Granada byder på arkitektoniske skønheder og kulinariske vidundere. Byen er også hjemsted for 3 steder, som er blevet optaget op UNESCOs verdensarvs liste. En af de bedste er Alhambra, som er et maurisk palads og citadel, der oprindeligt er bygget i det niende århundrede og står som et minde om regionens islamiske historiske arv. Der er flere parker og haver i byen, der alle byder på muligheder for spadsereture eller for at gå på opdagelse, såvel som flere andre monumenter.

Besøg Alhambra og Generalife

Dette haveområde i Alhambra var et ferie- og hvilested for Granadas muslimske konger, når kedsommeligheden over de administrative pligter begyndte at blive for meget. Kender du det ikke lige? Haverne dækker skråningerne på den nærliggende bakke og kan ses fra forskellige udsigtspunkter rundt omkring i Granada. Den oprindelige tanke bag planlægningen af Generalife var at skabe et sted, der mindede om en landsby på landet, og det var været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1984.

Domkirken i Granada, som er bygget over den store Nasrid Moske, blev påbegyndt først i det 16. århundrede, efter de katolske konger erobrede området under den spanske renæssance. Bygningens linjer har det klassiske renæssance look, men byder stadig på lidt af et moderne islæt selv den dag i dag. Det største kirkerum har bedende statuer af de kongelige og en serie korintiske søjler, der er bygget i klassisk størrelsesorden i æraens kirker.

Brug noget tid i Albayzin

Der er en grund til, at Albayzin som regel er spækket med turister. Den er fyldt med en flere historiske samfund og har fantastiske anlæg og arkitektur, man kan se. Det er en af Granadas ældgamle centre, som daterer tilbage til det 11. århundrede, da byen var omringet af forsvarsmure under Zirid Dynastiet. Tag til San Nicolas kirken for at få en fantastisk udsigt over Alhambra, men sørg for at se den inden i også, på grund af dens unikke interiør med seks kirkerum.

Du vil også finde resterne af et arabisk badekompleks, mens du tager rundt og ser Albayzin, og det arkæologiske museum er også lige i nabolaget. Museet er bestemt et besøg værd, fordi det begynder med en facade bygget i 1593. Når du går gennem museet, vil du finde talrige artefakter fra de forskellige civilisationer, der har haft hjemme i byen over de mange århundreder, helt tilbage til karthageneserne.

Sørg også for at få noget at spise, mens du er i Albayzin. Mange af gaderne har spisesteder med menuer, der er inspireret af nordafrikansk cuisine, og du vil endda finde nogle få gamle mauriske boliger i medinaen. Granada har virkelig et væld af fascinerende ting at se, og det her er blot begyndelsen! Se at komme til byen og udforsk den i al dens herlighed, så vil du virkelig blive imponeret!

Et godt tidpunkt at besøge Granada, er i påsken. Påsken er en vigtig højtid i Spanien og den fejres på gader og stræder og hele byen har en fest gennem påsken. I påsken er temperaturene også afpasset, så man kan vandre rundt i gaderne. Der kan blive op til 40 grader om sommeren, men heldigvis er det en tør varme som ikke føles så varm som fugtig varme.

Udflugt fra Granada

Granada regionen byder på utroligt mange spændende oplevelser. Bydelen Albazin og Sacromonte er beboet af sigøjnere og rummer en lang historie, med arabiske rødder. Det er her, du finder spændende boder, hule-boliger og god flamingo.

Når du kommer et godt stykke op i Albazin, er der den mest fantastiske udsigt fra udsigtspunktet Mirador San Nicolas. Her kan du nyde udsigten ud over Granadas omkringliggende landskaber.

Skiferie og badeferie samme dag

Fra Granada er det muligt både at stå på ski og ligge på stranden på samme dag. Du kan nemlig se sne på bjergtoppene af Sierra Nevada helt indtil juni og så køre ned til kysten og ligge på stranden.

Rejser til Granada, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Granada og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Granada Tourist information

Calle Cárcel Baja, 3
18001 Granada

T: +34 958 24 71 28

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Granada Boutique & Luksushoteller

#Granada Granada Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Granada Den andalusiske provins Granada er kendetegnet ved et varmt, frugtbart...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Granada City Walk

#CityWalk City Walking Tour Granada, video Granada https://www.youtube.com/watch?v=yBcYhTFgF00   #Granada #Spain #Citywalk #Sightseeing #Video

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Granada
clear sky
23 ° C
23.5 °
20.5 °
36 %
1.2kmh
0 %
man
33 °
tirs
33 °
ons
34 °
tors
34 °
fre
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Granada
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Granada #iGranada #VisitGranada #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her