Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Grærup

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Grærup

At tage på ferie i Grærup betyder altid afslapning og rekreation. Selve stedet er beskyttet i baglandet mellem Henne Strand og Vejers Strand. I Grærup kan feriegæster ikke kun finde et af de smukkeste naturlandskaber på den danske vestkyst, men også et godt udvalg af sommerhuse, sommerhuse og lejligheder i alle størrelser og prisklasser.

Det naturlige og frem for alt originale landskab omkring Grærup er særligt kendetegnet ved de uendelige brede og hvide sandstrande og de vilde, vindstødte klitter. Hvis du går længere ind i baglandet kan du finde charmerende landskaber til at udforske den smukke natur omkring Langsø og Kærgaard Plantage til fods, på cykel eller måske på hesteryg. En anden mulighed for en lang vandretur er Ho Klitplantage der er et omfattende og beskyttet klit- og hedelandskab med mange vandrestier.

Enhver der kan lide slik skal besøge Vejers Dropskogeri hvor du kan se hvordan slik fremstilles og du kan købe de søde delikatesser. Ravmuseet i nærliggende Oksbøl giver et interessant indblik i kulturhistorie, fremstilling af smykker, kunst og kunsthåndværk. Fra det 39 meter høje fyr på Blåvandshuk har du en vidunderlig udsigt over Nordsøen, Grærup og hele området.

Et besøg i Esbjerg hvor du kan besøge det lokale kunstmuseum, de mange interessante gallerier fiskerimuseum. Fra Esbjerg kan du også tage færgen til den maleriske ø Fanø på bare ti minutter. Den lille ø med sine idylliske steder, der stadig har de stråtækt huse, der er karakteristiske for Vestjylland, den enestående smukke natur og de attraktive strande er altid en tur værd. Legoland ligger kun 77 kilometer fra Grærup er bygget af utrolige 50 millioner Legoklodser, Legoland er en attraktion for hele familien.

Omkring Grærup er der et meget veludviklet netværk af cykelstier og vandrestier der gør det muligt at opleve hele regionen på en vidunderlig måde. De der tilbringer en vinterferie her kan for eksempel besøge en af ​​de mange tropiske vandparker. Om sommeren er der minigolf for de små og et godt udvalg af tennis-, squash- og basketballbaner for de store. Der er den smukt beliggende Blåvandshuk golfbane ved Ho bugt, men du kan også spille golf i Henne, Esbjerg og Varde.

Den 20 kilometer lange, hvide og meget rene strand ved Grærup er en af ​​regionens smukkeste sandstrande. Vandet er meget lavt, hvilket gør stranden særlig attraktiv for børn. Grærup Strand er bilfri.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Grærup Tourist Information

Destination Vesterhavet
Horns Bjerge 4
6857 Blåvand

T: +45 96 59 33 08

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Danmark

#Danmark #Covid19 Coronavirus status / statistik - Danmark Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ringkøbing
scattered clouds
11.7 ° C
11.7 °
11.7 °
83 %
7.5kmh
33 %
søn
14 °
man
14 °
tirs
15 °
ons
16 °
tors
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Grærup #iGrærup #VisitGrærup #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Grarup
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her