Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Gozo

Malta

#Malta Rejser til Malta Hvad gør Malta til den ideelle feriedestination? Nogle hævder, at det er maltesernes uovertrufne generøsitet, hvorimod andre udpeger den lokale gæstfrihed og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Gozo

Selvom den bare er en lille plet midt i Middelhavet, har Gozo nogle store historisk seværdigheder. Fra de fortryllende antikke templer i Ggantija til citadellet fra middelalderen i byen Victoria, er Gozo bare fyldt til bristepunktet med ekstraordinære steder, man kan opleve sammen. Der er også naturlige attraktioner på øen, herunder ‘det azurblå vindue’, der er en bemærkelsesværdig ark, som er naturligt udformet af havet og vinden. Ellers kan man tage en tur til Xerri’s grotte, en dramatisk grotte med usædvanlige drypstensformationer.

Strandene på Gozo er nogle af de mest spektakulære i Malta. Gozo er et paradis for par, med strækninger med gyldent sand og fortryllende skjulte bugter. Det imponerende krystalklare turkisblå vand og den blå himmel passer perfekt til de omkringliggende grønne landskaber. Par kan nyde den afslappede atmosfære på Gozo på det gyldnesand i Ramla Bay, eller finde et privat gemmested blandt bugterne på den nordøstlige kyst. Man kan tage en romantisk udflugt til den blå lagune på Comino. Det varme, blå vand er virkelig skønt, og bugten har nogel hyggelige cafeer, hvor man kan spise frokost.

Gozos kyst er en stor attraktion for vandrere i dette område. Der er et variered landskab fra kyster med sandstrande til klippebugter, så Gozos strande er perfekt til vandrere. Tag en udflugt til Comino og opleve den blå lagune. Det er nemt at komme til Mellieha Bay fra Gozo, og til Bugibba i det nordlige Malta.

Byerne Mgarr og Xlendi på Gozo har romantiske restauranter og bistroer, der serverer lækre traditionelle retter. Der er også et par orientalske og asiatiske restauranter. Restauranterne i Gozo bruger som regel økologiske, lokale råvarer, der høstes efter traditionelle maltesiske metoder. Par kan nyde et romantisk, afslappet måltid i de varme aftentimer, med lokal vin og venligt selskab fra de lokale på øen.

Gozos antikke templer er nogle af de tidligst opførte i historien. Udforsk Gozo til fods og du vil med garanti komme forbi fortyllende ruiner af kapeller og templer. Ggantia templerne i Xaghra er så store at de lokale engang mente at de var bygget af kæmper.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Gozo Tourist Information

No. 17, Independence Square
Victoria, Gozo. VCT 1021

T: +356 22915452

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Maltas turistkontor

#Touristboard Malta Tourism Authority Auberge D'Italie Merchants Street Valletta VLT 1170, Malta T: +356 22915000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Malta #visitMalta #iMalta #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus på Malta

#Malta #Covid19 Coronavirus status / statistik - Malta Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Malta

#Foodie Malta Foodie Video Mad i Malta Maltas køkken er en kombination af lokale opskrifter med påvirkninger fra de mange udenlandske erobrere, der har været på øerne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Malta i historiebøgerne

#History Maltas historie video Historie kort fortalt Den tidlige historie om Malta er et mysterium for både historikere og arkæologer. Hvad man ved er, at historien begyndte...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Malta valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#malta #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Malta
mist
6 ° C
6 °
6 °
100 %
2.1kmh
40 %
tirs
23 °
ons
22 °
tors
21 °
fre
20 °
lør
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gozo #iGozo #VisitGozo #Malta #VisitMalta #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gozo
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her