Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#GolfoAranci

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Golfo Aranci

Denne havneby byder besøgende på et indblik i det autentiske Italien. Dens restauranter tilbyder friske menuer som afhænger af dagens fangst og derfor ændres hver eneste dag. Byen byder på et væld af udforskningsmuligheder: det er for eksempel muligt at besøge naturreservatet som befinder sig på en 300 meter høj klippetop, så der er noget for alle

Få en rundvisning af Tenute Olbios

Golfo Arancis befolkning går meget op i vin, hvilket er klart at se på Tenute Olbios. For en relativt billig pris kan du få en rundvisning af hele ejendommen på halvanden time. Det allerbedste ved rundvisningen er, at der til sidst er mulighed for at smage tre forskellige vine i vinkælderen.

Der er masser af muligheder for at dykke

Nogle af de bedste dykkersteder i landet ligger i Golfo Aranci. Især områderne omkring Cape Figaro er betagende. Hvis du har tid og interesse kan du deltage i et dykkerkursus. Det er selvfølgelig nødvendigt at leje en båd og udstyr, men det er en lille investering når man tænker på, hvor god en oplevelse det er.

Se alt det naturen har at byde på

Byens vandrestier fører op igennem Cape Figaro til det forladte fyrtårn som sendte det første italienske radiosignal til fastlandet i 1928. Ruten går igennem utroligt mange italienske kratter, men da området er fredet kan det være, at du vil støde på noget dyreliv. Uanset hvad er det en fantastisk oplevelse.

Golfo Aranci byder på den traditionelle pizzeriaoplevelse samt muligheden for at sejle ud på vandet i den varme eftermiddagssol og generelt nyde fritiden på en unik måde. Ikke nok med at byen fanger din fantasi – den giver aldrig helt slip.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Sardegna

Regione Autonoma della Sardegna

viale Trieste 105
09123 Cagliari

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#Italy #visitItaly #iItaly #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Golfo Aranci
scattered clouds
21.1 ° C
21.1 °
21.1 °
88 %
2.1kmh
40 %
ons
26 °
tors
27 °
fre
28 °
lør
25 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#GolfoAranci #iGolfoAranci #VisitGolfoAranci #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GolfoAranci
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her