Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#GoldCoastCity

Australien

#Australia Rejser til Australien Umiddelbart føles en rejse til Australien som et besøg til et hvilket som helst andet europæisk eller vestligt land – der sælges...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Gold Coast City

Når man rejser gennem Queensland-regionen i Australien, kommer man næsten uundgåeligt til Gold Coast. Det er en af ​​de største byer i regionen og det er det perfekte sted at udforske kontinentets smukke vestlige kyster. Her finder du fantastiske surf strande, adgang til regnskov og et pulserende natteliv.

Flere forlystelsesparker har også etableret sig i Gold Coast. Dette omfatter flere vandlande, Dream World, Movie World af Warner Brothers og vildtreservater. En australsk Outback Spectacular Park er tilgængelig for en dag med masser af sjov.

For en vidunderlig udsigt over byen, skal du op til Q1-bygningen. Det er den højeste i byen, og observationsdækket på 77 etage giver dig udsigt fra Byron Bay til Brisbane.

Strande er en af ​​de vigtigste grunde til at besøge Gold Coast, og du har mange muligheder at vælge imellem. Burleigh Beach er en fremragende surf strand og egnet til familier. Fingal Head Beach har en smuk havudsigt at nyde. Så er der Budds Beach, som er et godt sted for roligere farvande, der inviterer en hurtig svømmetur.

Du finder kaffebarer, pubber, barer og caféer langs de fleste af strande i Gold Coast så du behøver ikke kede dig. Det har været et yndlings udflugtsmål for de der besøger Australien siden 1980’erne, og når man ser hvor smukke strandene og det omkringliggende område er, så vil du også gerne komme tilbage igen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Queensland Tourism

Tourism and Events Queensland
Level 8, 515 St Pauls Terrace
Fortitude Valley, 4006

T: +61 7 3535 3535

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Australiens turistkontor

#Touristboard Australia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Australia #visitAustralia #iAustralia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Australien valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5, 10, 20, 50 cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Reserve Bank of Australia (National Bank)#Australia #dollar #aud #currency

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gold Coast
light rain
18.1 ° C
19.9 °
16 °
92 %
5.7kmh
75 %
lør
18 °
søn
15 °
man
19 °
tirs
19 °
ons
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#GoldCoastCity #iGoldCoastCity #VisitGoldCoastCity #Queensland #VisitQueensland #Australia #VisitAustralia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GoldCoastCity
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her