Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Glyfada

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Glyfada

Strandbyen Glyfade ligger på vestkysten af den smukke ø Korfu i Grækenland. Byen er berømt for sin utroligt smukke strand og er den ideel destination for en romantisk ferie for to, ligesom der er gode faciliteter for familieferier. Hovedattraktionen i Glyfada er den utroligt smukke bugt med det gyldne sand ned mod det dybblå vand og med grønne bakker i baggrunden. Når du har fundet den perfekte plads i solen, så læn dig tilbage og nyd udsigten over det Ioniske hav. Hvorfor ikke prøve nogle af de mange vandsportsaktiviteter, der tilbydes på stedet eller nyde en kølig drink i en af tavernaerne langs stranden.

Hvis det med at ligge på stranden og bare nyde solen ikke er nok for dig, hvorfor så ikke spille volley ball, prøve vandski, vandscootere eller kano. Tag en tur rundt i byen, hvor du i de små butikker finder den perfekte gave eller souvenir. Du kan leje en cykel og oplev den utrolige natur i bakkerne omkring byen, hvor der er skøn udsigt over havet. Glyfada ligger tæt på nabobyerne Aghios Gordios og Ermones, ligesom den ligger bare 18 km vest for Korfu By, der er et besøg værd under ferien i Glyfada. Nyd den venezianske arkitektur, besøg de mange museer, gallerier og oplev arkæologiske seværdigheder.

For en sand historisk oplevelse under ferien på Korfu, bør du besøge Achilleion Paladset, der blev opført til Kejserinde Elizabeth af Østrig. Hvis du vil have en sjov dag for hele familien, er der ikke langt til Aqualand. Børnene vil også elske en tur i båd med glasbund, hvor de kan opleve den magiske verden under havet. Når det bliver aften, så besøg en af de indbydende lokale tavernaer, hvor du kan slappe af og smage de lokale retter.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Corfu
clear sky
29.9 ° C
29.9 °
29.9 °
54 %
3.1kmh
0 %
man
30 °
tirs
26 °
ons
26 °
tors
27 °
fre
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Glyfada #iGlyfada #VisitGlyfada #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Glyfada
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her