Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Gloucester

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Gloucester

Gloucester har mange historiske steder og rekreative aktiviteter, hvilket gør det til et sted, hvor mange elsker at vende tilbage til hvert år. Uanset hvilken tid på året du besøger Gloucester, er der masser af ting at gøre og se.

Gloucester ligger i den sydvestlige del af England i grevskabet Gloucestershire tæt på den walisiske grænse. Gloucester har en befolkning på godt 100.000 og er en livlig og blomstrende by samt en populær turistattraktion.

Gloucester har nogle af de fineste museer og gallerier, blandt andet Nature in Art Museum, et museum helt dedikeret til kunst, der fokuserer på naturen, og Gloucester City Museum og Art Gallery med blandt andet arkæologiske udstillinger.

I Mall Eastgate og Kings Walk er der gode shopping muligheder i både specialbutikker og større forretninger, hvilket giver hver turist mulighed for at finde passende souvenirs.

Seværdigheder i Gloucester

Gloucester Cathedral

Gloucester katedralen er det sted hvor kong Edward II er blevet begravet. I 681 e.Kr. blev denne kirke dedikeret til St. Peter, og selve katedralen har en stor mængde gotisk arkitektur.

Wildfowl And Wetlands Centre

Et fantastisk sted for både børn og voksne. Når du besøger Gloucester, vil familier nyde dette rekreative anlæg, der blev etableret i 1946. Med stier at gå og mange forskellige fuglearter at se, viser Wildfowl and Wetlands Center sig underholdende for alle familier.

Hailes Abbey

I Winchcombe er ruinerne af et cistercienserkloster, der blev etableret i det 13. århundrede, i år 1246. Du kan stadig se og nyde dets smukke buegange og besøge butikken og museet på dette historiske sted.

Westonbirt Arboretum

I Tetbury er en del af jorden, der er hjemsted for godt 18.000 træer. Familier kan nyde stierne i hele Westonbirt Arboretum, og besøg vil finde stedet særligt smukt i løbet af efteråret. Med et besøgscenter, en butik og et museum samt et plantecenter og steder at picnic har Westonbirt meget at tilbyde sine besøgende.

Three Choirs Vineyard

Ligger i Newent, er en vingård, der tilbyder selvstyrede ture og en mulighed for at nyde lækkerierne ved vinsmagning.

Clearwell Caves

Clearwell Caves er et sted der er underholdende for hele familien. Clearwell er en gammel jernmine med smedie og okkerværksted og tilbyder guidede ture for grupper efter aftale.

Rejser til Gloucester, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Gloucester og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Gloucester Tourist Information

Brunswick Rd
Gloucester GL1 1HP

T: +44 1452 396572

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gloucester
overcast clouds
13.6 ° C
14.8 °
12.4 °
86 %
1.3kmh
100 %
søn
18 °
man
18 °
tirs
20 °
ons
19 °
tors
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Gloucester
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gloucester #iGloucester #VisitGloucester #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her