Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Glastonbury

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Glastonbury

Glastonbury er en af de byer som har noget for alle. Byen er især kendt for sin plads i legenderne om Kong Artur og den Hellige Gral. Derudover lægger byens gader også hus til historierne om Josef af Arimathea. Glastonbury er naturligvis også hjemsted for Glastonbury Festival, som finder sted i nærheden af Pilton, som byder på musikoplevelser hvert eneste år.

Der ligger næsten 200 forskellige beskyttede bygninger og strukturer i Glastonbury, heriblandt George Hotel og Pilgrim Inn, som opførtes sidste i det 15. århundrede. Bygningen er åben for det offentlige og er udmærket som en Grade I bygning. Den byder blandt andet på paneler som strækker sig over tre etager, med karikaturer af Edward IV.

Glastonbury er derudover også hjemsted for en unik landbrugskultur, som kan udforskes på Somerset Rural Life Museum. Museet byder på en bondegård fra det 14. århundrede, som tilhørte det lokale kloster og dermed tilbyder et unikt indblik i Somerset landsbrugsmæssige og sociale udvikling igennem historiens gang.

Mens du befinder dig i byen bør du også besøge Chalice Well, ved foden af Tor. Denne hellige brønd er fuldendt med en naturlig kilde som har været i brug i næsten 2.000 år. Den har aldrig svigtet og forsyner dagligt byen med mere end 100.000 liter vand.

Et andet unikt aspekt Glastonbury har at byde på, er de utallige trosretninger som har etableret sig indenfor byens grænser, primært takket være byens rolle i religiøse legender fra verden over. Byens religiøse bygninger er mangfoldige og inkluderer berømte strukturer såsom Johannes Døberens kirke fra det 15. århundrede.

Rejser til Glastonbury, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Glastonbury og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Glastonbury Tourist Information

1 Magdalene St
Glastonbury BA6 9EW,

T: +44 1458 832954

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Glastonbury
scattered clouds
15.9 ° C
16.8 °
15 °
88 %
5.1kmh
40 %
tirs
19 °
ons
16 °
tors
17 °
fre
18 °
lør
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Glastonbury
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Glastonbury #iGlastonbury #VisitGlastonbury #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her