Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Glasgow

Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Glasgow

Glasgow, der startede som en lille bygd på Clyde, er med tiden blevet den største by i hele Skotland. En række begivenheder indtraf her, som ændrede verdenshistorien, men den mest bemærkelsesværdige er den skotske oplysningstid, der fandt sted i det 18. århundrede.
Glasgow oplevede en række videnskabelige og intellektuelle resultater, der betyder, at menneskeheden kan påvirke videnskaben og samfundet blot ved ræsonnement. Næsten hver eneste sektor har nydt godt af oplysningstiden og den hjalp Glasgow vokse i de kommende årtier.

De fleste af Skotlands kunstorganisationer ligger i Glasgow

Nogle rejser måske til Glasgow for at se byens historiske steder, men hvis man overser de nationale kunstorganisationer, der hører hjemme her, går man som besøgende glip af en af de vigtigste oplevelser, denne by har at byde på. Den skotske Opera er en af ​​verdens bedste og har fået mange priser for sine præstationer, så sørg for at komme til et show, hvis man er til rådighed for dig.

Den skotske Ballet er også baseret i Skotland og er en af ​​de førende balletkompagnier i hele Storbritannien. Den blev grundlagt i 1957 og holder regelmæssige forestillinger, der har en moderne tilgang til mange af de mest elskede balletter, der nogensinde er blevet skabt.

Royal Scottish National Orchestra er et professionelt orkester med 89 medlemmer, der regelmæssigt optræder rundt omkring i Skotland og endda i begrænsede forestillinger rundt omkring i verden. De har optrådt næsten uafbrudt på den ene eller den anden måde siden grundlæggelsen i 1893 og byder på serier af forestillinger af forskellige komponister.

Glasgow har en bemærkelsesværdig religiøs mangfoldighed

Man har de to store trosretninger her i form af Church of Skotland og af den romersk-katolske kirke, men der er også en række andre grupper, herunder unitarerne og endda christadelphianere. Sikh-samfundet trives også her og der er en central moské og en hindu mandir, foruden en af Storbritanniens ​​største jødiske befolkningsgrupper. Denne smeltedigel byder på en række unikke steder, man kan se, men den bedste katedral af dem allesammen er Glasgow Cathedral.

Kirken, der er bygget før den skotske reformation, er udført i traditionel gotisk stil og er efter sigende bygget på den grund, hvor byens skytshelgen, Saint Mungo, byggede sin første kirke. Hans grav er endda i den nederste krypt. Hvis du nogensinde har læst bogen Rob Roy, vil du være fortrolig med dens historie.

Denne mangfoldighed førte også til dannelsen af ​​Saint Mungo Museum of Religious Life and Art, som er en af ​​kun to nationale museer af sin art i verden. Det ligger lige ud til High Street nær Glasgow Cathedral, og du vil finde udstillinger her om alle verdens primære religioner.

Glasgow har en række dejlige steder at besøge, der er gennemsyret af historie, så sørg for at tage denne smukke by i betragtning i dine kommende planer for en ferie eller weekendtur! Ligesom byen i tidens løb var i stand til at påvirke samfundsudviklingen har den stadig evnen til at påvirke dig i dag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Glasgow Tourist Information

11 George Street
Glasgow

T: +44 131 473 3868

www: Website Link

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Glasgow
overcast clouds
14.5 ° C
15.1 °
12.5 °
88 %
0.5kmh
90 %
lør
25 °
søn
24 °
man
22 °
tirs
19 °
ons
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Glasgow
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Glasgow #iGlasgow #VisitGlasgow #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her