Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Giza

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Giza

Ikke langt fra Cairo, hovedstaden i Egypten, ligger Giza, som er den ultimative destination, hvis man ønsker en ferie med kultur og historie. Forbered dig på en ferie du aldrig glemmer med de berømte Giza-pyramider og Sphinxen.

En ferie i Giza er en ideel mulighed for at besøge de hellige pyramider og Sphinxen. Den største af de 3 pyramider, Cheops, blev bygget af over 2,5 millioner kalkstensblokke og er den eneste af de syv vidundere i verden, som er helt intakt.. Pyramiderne er helt tilbage fra 2560 f.kr. og skal ses, når man er på besøg. Andre fantastiske seværdigheder i Giza er Solar Barque Museet, hvor man kan se en gammel båd, der blev lavet til at hjælpe Pharaohs i livet efter døden. En anden populær attraktion er Pyramidernes lyd og lys-show, som er en sjov aften for hele familien.

På en ferie til Giza er man blot 20 kilometer fra Cairo, hvor man finder en blanding af det traditionelle Egypten og med alle en moderne bys faciliteter. Make a beeline for the Khan El-Khalili souk, et stort marked, hvor man finder fantastiske tilbud på smykker, glas og keramik, så man kan finde den perfekte gave at tage med hjem. Hvis man er på familieferie, ligger Cairo kun 10 minutter fra The Dream Park og Magic Land forlystelsesparker, som er ideelt hvis man skal holde børnene beskæftiget hele dagen. Hvis man ønsker noget lidt anderledes, tag til Cairo-tårnet

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Egypt
clear sky
21.5 ° C
23.1 °
19 °
85 %
3.6kmh
1 %
lør
24 °
søn
14 °
man
15 °
tirs
18 °
ons
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #Giza #iGiza #visitGiza #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Giza
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her