Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Gibraltar

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Gibraltar

Gibraltar, som ligger ved ​​Middelhavet og Gibraltarstrædet, er faktisk et britisk oversøisk territorium, der har været i deres besiddelse siden traktaten i Utrecht i 1713. Gibraltar har en vigtig strategisk beliggenhed, der gør det muligt for Royal Navy at få adgang til Atlanterhavet og Middelhavet. Den er kun omkring 7 km2 i størrelsen, og de fleste mennesker kender til deres tossede lufthavn, hvor en aktiv vej krydser landingsbanen.

Skal du besøge Gibraltar i den nærmeste fremtid? Hvis du kan få has på din frygt, når dit fly lander ovenpå ​​trafik, er der en række interessante seværdigheder at se her. Lad os tage et kig på det!

Naturen er det vigtigste på Gibraltar

Gibraltarklippen eksisterer i mange forskellige former i folks fantasi, afhængigt af deres perspektiv. Den kan repræsentere styrke, udholdenhed, eller endda tyranni. Et besøge på Gibraltar er ofte ensbetydende med at tage sig tid til at besøge Upper Rock Nature Reserve, hvor du kan få adgang til de fleste udsigtspunkter på den øverste del af klippen. Du bliver nødt til at betale for at få adgang til den, men entré-prisen giver dig også adgang til en række andre attraktioner på Gibraltar, herunder:

  • Abehulen,
  • St. Michaels drypstenshule,
  • det Moriske Slot,
  • de Underjordiske Tuneller, og
  • Military Heritage Center.

Det er rigtigt nok – de mest berømte indbyggere i Rock of Gibraltar er de haleløse aber, der hører hjemme på denne ø hjem. De er de eneste fritlevende primater i hele Europa og det nuværende skøn er, at der er mere end 200 dyr, der lever omkring hulen. Du kan finde mange af dem på svævebane stationerne, hvor de prøver at indsmigre sig hos dig, så sørg for at have et fast greb om dine værdigenstande!

Maden er forbløffende på Gibraltar

Vores anbefaling er, at du, i stedet for at en pub crawl, hvor du drikker dig igennem Gibraltar, tager på en pub crawl for at afprøve de forskellige menuer, man kan få. Fra fisk og chips til kødtærter, der får britisk mad til at se tiltalende ud, kan du endda bestille en bøf med din øl, hvis det er det, du foretrækker. Rygning er stadig tilladt i Gibraltars pubber, så tage dette i betragtning under dit besøg. Når du er færdig, skal du sørge for at gå over til Bistro Madeleine for at tilfredsstille din dessertlyst… bestil daddel og toffee kagen!

Når du er mæt, er det lige det rette tidspunkt at vandre nogle af kalorierne af, så du kan fylde dig op igen. Dette er det perfekte tidspunkt til at udforske de underjordiske tunneller, som blev udgravet i hånden i slutningen af ​​det 18. århundrede under den britiske belejring af øen. Der er faktisk 70 kilometer af tunneller hugget ud af klipperne, men disse tunneler er blot den lille smule, der er tilgængelige for offentligheden.

Rejser til Gibraltar, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Gibraltar og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Gibraltar Tourist Information

13 John Mackintosh Square
Gibraltar GX11 1AA

T: +350 200 45000

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Gibraltar – Video

#Gibraltar Gibraltar Citytour Video   #Gibraltar #UK #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Gibraltar City Walk

#CityWalk City Walking Tour Gibraltar, video Gibraltar https://www.youtube.com/watch?v=3DgZIvA5pq4   #Gibraltar #UK #Citywalk #Sightseeing #Video
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Gibraltar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gibraltar #iGibraltar #VisitGibraltar #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her