Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Georgetown

Ascension

#Ascension Island Rejser til Ascension Ascension er en isoleret ø midt imellem Sydamerika og Afrika, og er opkaldt efter den dag, den blev opdaget (Kristi himmelfartsdag). Øen...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

 

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om Georgetown

Ascension er et af verdens mest isolerede steder. Hovedstaden Georgetown er centreret omkring St. Marys Kirke og de gamle kaserner, der blev bygget i begyndelsen af ​​det 19. århundrede.

Fritidsaktiviteter er hvad du kan få tiden til at gå med:-), når du besøger Ascension. Fiskeri er en top aktivitet, men du kan også svømme og dykke i visse af bugterne. Vær forsigtig ved Long Beach, da det har en konstant farlig understrøm.

Er du til golf er du kommet til stedet med en golfbane, der hører til blandt verdens “top 5 værste baner”. I stedet for at være grøn har den “browns.” Meget af banen består af vulkansk sten, sand og olie blandinger og aske.

En af de bedste oplevelser Georgetown er fiskeriet. Gå på fisketur med de lokale, kom hjem med en taske tun, og alle sætter sig sammen for at nyde en traditionel fiskeret.

Hvis du leder efter en ferie der går til et sted hvor den gennemsnitlige turist aldrig kommer, så passer Georgetown og Ascension Island helt sikkert ind i dine planer. Når vi nu er ved planer så skal du naturligvis regne med en del planlægning for at komme frem til øen, men når det er overstået kan du se frem til en unik ferieoplevelse.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Georgetown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Georgetown #iGeorgetown #VisitGeorgetown #Ascension #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her