Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Georgetown

Guyana

#Guyana Rejser til Guyana Guyana, som ligger ved Atlanterhavet, er en smuk introduktion til Sydamerikas kulturer. Det er måske nok et af de mindste lande på...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Georgetown

Der er mange byer, der hedder Georgetown rundt om i verden, men kun en af ​​dem er “Garden City of the Caribbean”. Denne Georgetown er hovedstad i Guyana og de unikke træ koloniale bygninger er smukke beliggende mellem de forskellige store pladser. Man kan også bruge Georgetown som udgangspunkt for udflugter i den omkringliggende regnskov.

Tag en tur ned Regent Street, hvis du får chancen. Ikke alene får du en fornemmelse af byens kultur, men markederne i området er også fantastiske. Et af de hotteste tilbud i byen er dog at tage til en fest med Pauly Shore. Han ejer et palæ i udkanten af ​​byen, og der er åbne fester i januar og februar hvert år. At få fat i en billet er hårdt. De er noget af det bedst sælgende i byen.

Prøv et besøg i den botaniske have i Georgetown. Der er åbent i dagslys og adgang er gratis. Der er en zoologisk have på området, og specielt er der mange liljer i sæsonen. Et besøg på National Museum, Walter Roth Museum og St. George’s Cathedral er også værd at investere noget af din tid i.

Georgetown er især berømt for sin rom. Ture til et eller flere lokale destillerier er mulige. Sørg endelig for at prøve en eller flere af disse ture under dit ophold. Hvis du søger at udforske Sydamerika, giver Georgetown en vidunderlig introduktion til dette kontinent.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Georgetown Tourist Information

Waterloo St
Georgetown

T: +592 225 0807

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Guyanas turistkontor

#Touristboard Guyana Tourism Authority National Exhibition Centre Georgetown, Guyana T: 592 219 0094-6 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Guyana #visitGuyana #iGuyana #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Georgetown
few clouds
31 ° C
33.2 °
31 °
70 %
3.1kmh
20 %
man
30 °
tirs
30 °
ons
30 °
tors
30 °
fre
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Georgetown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Guyana #Georgetown #iGeorgetown #visitGeorgetown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her