Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#George Town

Caymanøerne

#Cayman Islands Rejser til Caymanøerne Caymanøerne, der ligger i det vestlige Caribiske hav, ligger lige syd for Cuba og øst for Mexico. Det betragtes ofte som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til George Town

George Town er måske nok en populær anløbshavn, som den ligger der på Grand Cayman Island, men den er også et fantastisk ferierejsemål i sig selv. Vejret er altid dejligt. Der er umiddelbar adgang til stranden. Du kan designe din egen resortferie, campere eller finde en mellemting mellem de to. I George Town er det dig, der bestemmer.

Der er utallige steder at besøge under dit ophold i hovedstaden af Cayman øerne. Begynd din rejse ved Fyrtårnet og nyd den fantastiske udsigt. Mange tager ned ad West Bay Road for at lære byen at kende og finde nogle skjulte perler. Tag en lang gåtur ned ad 7-Mile Beach Road og nyd solen. En af de ting, du ikke må gå glip af, er havnefronten nær Harbour House. Det er et farverigt kvarter, der ligger side om side med en barsk kystlinje, som giver besøgende mulighed for at tage charmen og personligheden af den lokale kultur til sig.

Så er der strandene, der altid lokker. Prøv West Bay Public Beach for en familievenlig oplevelse, der omfatter alle faciliteter og adgang til en kaj, hvor man kan spise aftensmad. Cemetery Beach er det bedste sted at snorkle og ligger i den nordlige ende af 7-Mile Beach. Smith Cove er et godt valg for dem, der ikke har noget imod en mere primitiv oplevelse. Ved Coe Wood Beach finder du øens bedste fiskestegning.

George Town leverer en fantastisk oplevelse. Den vil være et dejligt rejsemål for din næste tropeferie.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Caymanøernes turistkontor

#Touristboard Cayman Islands Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #CaymanIslands #visitCaymanIslands #iCaymanIslands #touristinformation #touristoffice #touristboard  

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

George Town
broken clouds
27.7 ° C
28.3 °
27.2 °
78 %
0.5kmh
73 %
tirs
29 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GeorgeTown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CaymanIslands #GeorgeTown #iGeorgeTown #visitGeorgeTown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her