Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Ghent

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ghent

Med rødderne dybt begravet i middelalderen er Gent en af de smukkeste byer i Belgien. Der er folk, der mener, at romerne muligvis var stedets første beboere, men de første officielle bebyggelser af nogen betydning fandt sted omkring år 650, da man grundlagde to klostre. Hvis du sejler ned af Leie-floden, vil du se byens historie udstillet i en af de mest enestående oplevelser, byen har at byde på.

Næsten al arkitektur i Gent fra middelalderen er blevet bevaret eller autentisk restaureret. Bymidten er fri for køretøjer, så du kan frit vandre rundt i ro og mag og se alting, herunder Sankt Nicholas og Sankt Bavo. Glem ikke det imponerende Gravensteen, hvis du elsker slotte.

Kulinariske traditioner er store i Gent, herunder praline-chokolader og en stærk sennep, der hedder Tierenteyn. Glem ikke at købe mindst én mastel, mens du er i byen. Hvis brødet er blevet velsignet, mener man, at du vil være immun over for hundegalskab. Bed om en autentisk waterzooi, som er en gryderet med ferskvandsfisk tilberedt af den lokale fangst. Der er mange restauranter, der tilbyder denne gryderet, men som i dag tilbereder den med kylling i stedet for fisk.

Gent har også et antal naturreservater, der er perfekte at besøge en dag, hvor vejret er godt. Med over 300 hektar, der er udlagt til fritidsaktiviteter og til at gå på opdagelse, er der stier at udforske, fuglekiggeri at nyde og sidst men ikke mindst en del flotte guldsmede, der kommer ud omkring solnedgang, hvis du er nede ved vandet.

Det Gent har at byde på, er chancen til at lære dig selv lidt bedre at kende. Gå på opdagelse, hvor du har lyst, lad verden gå dig forbi, og husk, at om torsdagen vil de gerne opfordre dig til at spise vegetarmad J, en lidt underlig tradition hvis man er kødspiser.

Seværdigheder i Gent

St. Baafs -katedralen

I hjertet af Gent finder du St. Baafs Cathedral, en historisk bygning fyldt med bibelske kunstværker. Kunstværkerne i St. Baafs katedralen indeholder billeder af Adam, Eva og slangen i Edens have; livets træ; Det Hellige Kors, og billederne af de forskellige greve af Flandern optræder også i domkirken. Endvidere rummer katedralen gravene til de flamske biskopper og huser fire søjler, der var en gave fra Tudors of Britain. Endelig besidder katedralen nogle af de mest fantastiske kunstglas-kunst, man kan forestille sig.

Gravensteen

Gravensteen, også kendt som slottet for grevene i Flandern, ved Sint-Veerleplein 11 blev bygget af Philip af Alsace i slutningen af ​​1100’erne. Ordet Gravensteen er faktisk hollandsk, hvilket når det bogstaveligt oversættes betyder “grevenes slot”. Det er det allerførste stenslot opført i Gent. Før Gravensteen eksisterede der kun trækonstruktioner. Endelig er Gravensteen blevet restaureret til sin tidligere herlighed, og en række middelalderlige skærme kan ses inden for slottet: der byder på nydelse for hele familien.

Alijnhuis museum

Familier kan nyde lidt kultur, når de ser stedet på Alijnhuis, et museum på Kraanlei 65, der byder på timevis med underholdning og nydelse. Med håndværkslokaler, displays, der skildrer middelalderlivet i Gent; brudegenstande og lignende, viser Alijnhuis sig underholdende for hele familien. Endelig tilbydes nogle børns spil på Alijnhuis.

Gå på indkøb på markedet

Fredagsmarkedet i centrum af Gent er et udendørs marked, der giver dig en chance for at nyde en dag med shopping. Oliven, frisk fisk, pølser, kylling, oste, frugt og grøntsager, brød og bagerivarer tilbydes på mange af boderne på markedet. Endvidere kan rejsende købe souvenirs, tøj, møbler, træskærerarbejde, nips og en række varer sælges hver fredag. Fredagsmarkedet omgiver et af de populære monumenter på Gents torv: Jacob Van Artevelde, et monument over en af ​​Gents formidable politiske skikkelser.

En masse øl

Nyd nattelivet i Gent, når de stopper ind i Het Waterhuis aan de Bierkant. Het Waterhuis aan de Bierkant på Groente Markt 9 tilbyder et godt udvalg af øl, både gæst og sæsonbestemt. Trætte rejsende kan hvile og slappe af, mens de nipper til den øl, de vælger, og kan nyde den naturskønne udsigt over kanalen.

Rejser til Gent, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Gent og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Gent Tourist Information Office

Sint-Veerleplein 5
9000 Gent

T: +32 9 266 56 60

www: Website Link

Region Vlaanderen

VISITFLANDERS Visitor Information Centre
Grasmarkt 61
1000 Brussel

T: +32 2 504 03 90

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Gent City Walk

#CityWalk City Walking Tour Gent, video Gent https://www.youtube.com/watch?v=1mUAF737HxE   #Ghent #Belgium #Citywalk #Sightseeing #Video

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ghent
clear sky
16.3 ° C
17.9 °
14.8 °
69 %
2.3kmh
0 %
søn
16 °
man
23 °
tirs
21 °
ons
23 °
tors
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ghent
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ghent #iGhent #VisitGhent #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her