Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Genk

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Genk

Genk er et af de samfund, hvor kulturer kolliderede og smeltede sammen til en smuk smeltedigel af muligheder. Mere end halvdelen af ​​byens indbyggere kommer uden for Belgien, og næsten 100 forskellige nationaliteter er repræsenteret. Det kan være en hårdtarbejdende industriby ved Albert Canal, men Genk er også en by, der er gennemsyret af regionens historie.

Det menes, at Genk oprindeligt blev grundlagt som en keltisk landsby. En lille trækirke fra det 10. århundrede kan stadig findes i landsbyen, og den første officielle omtale af den stammer fra et dokument fra 1100 -tallet. I årenes løb voksede Genk som et fællesskab af håndværkere og forfattere, men det ændrede sig i 1901, da der blev fundet store kulforekomster.

Genks historie og den omkringliggende region fejres hver sommer på Bokrijk, som er et friluftsmuseum, der giver besøgende mulighed for at udforske bygninger fra 1600-tallet, der blev flyttet til dette sted. Skuespillere genopfører forskellige begivenheder fra byens og regionens historie og bringer liv til den historie, der fejres her.

Genk er også en glimrende gateway -by for dem, der ønsker at udforske Hoge Kempen Nationalpark, der først åbnede i 2006. Du kan også besøge nogle af de ældre kulminer og bygninger, der har været med til at give det økonomiske fundament for byen i flere generationer . Genk kan være en industriby, men dens kaldenavn er “Den grønne by”. Du vil opleve, at det er et smukt, fredeligt sted, hvor du kan finde en vidunderlig måde at slappe af på.

Seværdigheder i Genk

Bokrijk friluftsmuseum

Bokrijk i Genk i nærheden af ​​Hasselt -området tiltrækker mange turister hvert år. Bokrijk er i det væsentlige et friluftsmuseum, der giver rejsende mulighed for at nyde arkitektonisk design fra det nittende århundrede. Inden for museet kan turister se rekonstruktioner af de flamske bygninger, der engang fandtes i Flandern. Der tilbydes en række underholdende aktiviteter på Bokrijk samt genopførelser til visning. På grund af det faktum, at Bokrijk er et stort, åbent museum, er stedet fyldt med naturskønne haver, skovområder, græsarealer og små vandområder.

De Maten naturreservat

Der er 35 damme i De Maten, og forskellige fiskearter opdrættes med vilje inden for dammen i et forsøg på at fremme vandlevende organismer. Vandfugle har tilpasset sig området i De Maten og planter, herunder bomuldsgræs, soldug og rod vokser i området. Endelig er De Maten hjemsted for en række forskellige dragefluer og træfrøer. De Maten er lukket for turister, når det er tid til avl.

Motives Jazz Festival

Hvert år i Genk bydes turister velkommen på Motives Festival, en musikfestival med fokus på jazzgenren. Motives Festival er æret for sit udvalg af fantastiske jazzmusikere, og tidligere artister har inkluderet Joshua Redman, Leafcutter John og Esbjörn Svensson Trio, for blot at nævne nogle af mange.

Molenvijvers Park

I Molenvijvers Park i Genk er turister altid forbløffet over solopvisningerne. Der er i alt 12 unikke solur i Molenvijvers Park; især en ligner en gammel bog! Virkelig, Molenvijvers Park er en uforglemmelig, unik oplevelse.

Europlanetarum

Europlanetarum giver familier en mulighed for at udforske astronomiens videnskab. Du har mulighed for at se unikke displays om rummet, stjerner, planeter og lignende. Du kan også nyde et fint lasershow og se film på et 360 graders kuppelloft – ligesom at kigge ud i rummet.

Rejser til Genk, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Genk og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Genk Tourist Information Office

C-mine
C-mine 10 bus 2
3600 Genk

T: +32 89 65 44 90

www: Website Link

Region Vlaanderen

VISITFLANDERS Visitor Information Centre
Grasmarkt 61
1000 Brussel

T: +32 2 504 03 90

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Genk
clear sky
16.8 ° C
18.1 °
15.3 °
63 %
3.1kmh
0 %
søn
17 °
man
25 °
tirs
24 °
ons
25 °
tors
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Genk
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Genk #iGenk #VisitGenk #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her