Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Gaziantep

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Gaziantep

Gaziantep, som mange bare kender som Antep, ligger i den sydøstlige del af Tyrkiet og er en af de ældste byer i verden, der stadig er beboet i dag.
Grundlæggelsen af denne by går helt tilbage til hittitterne, og deres rige var på sit højdepunkt omkring det 14. århundrede f.Kr. Byens centrale vartegn, Gaziantep Fæstningen og Ravanda citadellet, blev rent faktisk restaureret af byzantinerne i det sjette århundrede. Denne by har været igennem mange forskellige erobringer, men i dag er den en af verdens mest unikke og interessante steder.

Hvis du er klar til at udforske det bedste af menneskeheden fra oldtiden til i dag, er Gaziantep lige det sted, du skal være. Her er et udpluk af det bedste, denne by har at byde på.

Den ældgamle by, Zeugma, er simpelthen smuk

Zeugma, ligger ved det letteste vadepunkt over Euphrates på grænsen til Belkis. Dens strategiske beliggenhed har gjort den til en vigtig forpost for alle byens regeringsmagter, og den var endda hovedkvarter for en af de vigtigste romerske legioner i området. Inde i byen vil du finde flere ældgamle gulvmosaikker og vægmalerier, der vil give dig et indblik i, hvordan livet var her for så mange år siden.

Det kan også anbefales at tilbringe noget tid med at udforske Citadellet midt i Gaziantep, hvis dette er dit første besøg. Der er ikke rigtig nogen, der ved hvornår eller hvorfor fæstningen oprindeligt blev bygget, men der er arkitektonisk bevismateriale, der antyder, at den oprindeligt er bygget i bronzealderen.

Listen over moskeer, der er bygget i århundredernes løb, er for lang til at nævne dem, men mange af dem fortjener et besøg i sig selv. Hold dig de religiøse krav, der kan gøre sig gældende, for øje, før du besøger dem, så du så vidt muligt ikke giver indtryk af at være respektløs.

Tag udenfor og nyd Zoo!

Gaziantep Zoo er en af de største og mest velholdte i hele Tyrkiet. Der er et komplet akvarium på området, og der er brugt megen tid og umage på at designe fuglepavillonen. Der er et sted, hvor man kan tage madkurven med og spise i det fri, og om nødvendigt kan du få noget at spise på det cafeteria, der er åbent hver dag, når zoo er åben.

Efter et besøg i zoo, er der ikke noget, der kendetegner et besøg til Gaziantep som at tilbringe lidt tid i Zincirli Bedesten. Denne overdækkede markedsplads daterer tilbage til osmanniske tider og er bygget i 1781. Der har også været kobbersmede i denne by i fem århundreder, men du bliver nødt til at besøge Bakicilar, hvis du vil have dette håndværk at se og købe lidt ind.

Er du klar til at gå på opdagelse i Gaziantep i dag? Denne ældgamle by er måske nok rig på historiske muligheder, men den blander også helt vidunderligt moderne kultur med fortiden

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gaziantep
clear sky
24 ° C
24 °
24 °
38 %
2.1kmh
0 %
man
24 °
tirs
28 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GAZIANTEP
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gaziantep #iGaziantep #VisitGaziantep #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her