Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Galway

Irland

#Ireland Rejser til Irland Irland byder besøgende på bølgende grønne bakker, stendiger, rustik mad og en fortryllende stemning, du aldrig vil se magen til. Du kan selvfølgelig...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Galway

Galway, som ligger på Irlands vestlige kyst, er en by, som er stor nok til at give mange muligheder for at gå på eventyr, men som stadig er lille nok til at give samfundet en meget sammentømret atmosfære.

Byen er oprindeligt bygget i 1124, og der er nogle, der ikke kan nyde et besøg i denne by, fordi den har ry for at være mere tro mod den engelske krone end det irske folk. Den er imidlertid central til Irlands kultur, og det er denne bys pulserende personlighed, der gør den til et attraktivt sted at besøge.

Galways pubkultur findes ikke magen til

For at være fair, er pubkultur over hele Irland noget, der bare ikke kan sammenlignes med andre live spillesteder verden over. Der lægges vægt på levende musik i denne kultur, og især i Galway. Mange populære bands har fået deres start på grund af denne kultur, og det er noget, der er utrolig varieret, men stadig meget levende, her i denne by.

For at gøre det endnu mere unikt, lægges der vægt på traditionel musik her hele året. Det hele kulminerer i Early Music Festival, hvor middelalderlig musik fremhæves over hele byen. Og det drejer sig ikke bare om musikerne: kostumer og dans kan ses overalt under denne festival, såvel som traditionelle madvarer.

Collegiate Church of St. Nicholas er den ældste

Der findes glimt af middelaldersamfundet gennem hele Galway. Allied Irish Banks ligger for eksempel i dele af Lynch Slot på Shop Street. Dette rækkehus giver dog blot ét glimt af 1300-tallet i denne by, og det er muligvis ikke det bedste. For et rigtigt indblik i middelaldersamfundet, skal der et besøg på Collegiate Church of St. Nicholas til.

Kirken, der blev grundlagt i 1320, var naturligvis dedikeret til de søfarendes skytshelgen på grund af sin placering ved havet. Det har været en kollegial kirke siden 1484 og hører under Church of Ireland. Ifølge lokale legender, tog selv Christopher Columbus sig tid at komme til gudstjeneste i denne kirke, da han besøgte øen i 1477.

Vidste du, at “lynchning” opstod i Galway?

En anden legende fra 1400-tallet involverer Lynch Vinduet på Market Street. Ifølge historien, dømte og hængte borgmesteren i Galway sin egen søn for mordet på en spansk besøgende. Sønnen blev venner med den besøgende, men forvekslede dennes venskab med kærlighed. I et jaloux raseri, stak sønnen den besøgende ned og kastede derefter sin krop i floden.

Borgmesterens navn? James Lynch FitzStephen og han måtte gennemføre henrettelsen af ​​sin søn, fordi ingen andre i byen efter sigende ville gøre det. Det er her, udtrykket “lynchning” har sin oprindelse for lignende handlinger, der har fundet sted gennem historien rundt om i verden.

Galway er en levende by, der jævnligt holder festivaler, live events og andre interaktive og sociale arrangementer, som den besøgende kan nyde og endda deltage i. Af denne grund alene er denne by et vidunderligt sted at besøge. Og så er der oven i købet regionens historie og den fantastiske udsigt, du har fra dens kyster.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Galway Tourist information office

Aras Failte
Forster Street
Galway

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Irlands turistkontor

#Touristboard Ireland Tourism Authority Tourism Ireland, 5th Floor Bishop's Square, Redmond's Hill, Dublin D02 TD99 Ireland Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Ireland #visitIreland #iIreland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Irland

#Irland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Irland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Irland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#ireland #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Galway
clear sky
25 ° C
25 °
25 °
73 %
2.4kmh
9 %
søn
24 °
man
18 °
tirs
19 °
ons
16 °
tors
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Galway
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Galway #iGalway #VisitGalway #Ireland #VisitIreland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her