Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Gaborone

Botswana

#Botswana Rejser til Botswana Republikken Botswana ligger i det sydlige Afrika. Meget af landet består af Kalahari-ørkenen, men det har ikke stoppet dette land fra at...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Gaborone

Gaborone er hovedstad og største by i Botswana, byen er beliggende mellem Oodi og Kgale bjergene. Opkaldt efter Tlokwa-chefen, der engang kontrollerede landene i regionen, er det en by, hvor kunst og kultur dominerer.

Nationalmuseet og kunstgalleriet ligger i nærheden af centrum på Independence Road og har været åbent siden 1968. Mange lokale kunstnere har bidraget til udstillingerne, hvilket gør det til en ægte kulturoplevelse. Originale malerier af Sithole og Baines er også inkluderet i samlingen. På området ligger også en botanisk have.

I marts eller april bringer Maitisong Festival endnu mere energi og liv til Gaborone. Denne 7-dages festival byder på mange udendørs koncerter og kulturelle aktiviteter i hele byen. Det er en af ​​de bedste måder at kende byen bedre på, mens man nyder de mange aktiviteter.

Når du besøger Gaborone, skal du sørge for at tage en tur til Mokolodi Nature Reserve. Denne park er en privat og drives som en non-profit organisation, her er 30 kvadratkilometer plads hvor dyrene kan bevæge sig frit. Det er et af de bedste steder at se den hvide næsehorn, men også giraffer, zebraer, cheetahs og elefanter kan se si parken.

Gaborone inviterer dig til at udforske det lokale liv, det udendørs og det inden døre. Husk at medbring et par behagelige sko, og du kan indstille dig på en fantastisk oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Gaborone Tourist Information

Botswana Tourism Organisation
Fairgrounds Office Park
Building 1A & 1B, 2nd Floor (East Wing)
Gaborone, Botswana

T: +267 391 3111

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Botswanas turistkontor

#Touristboard Botswana Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Botswana #visitBotswana #iBotswana #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gaborone
clear sky
30.9 ° C
30.9 °
30.9 °
14 %
2.8kmh
1 %
man
30 °
tirs
39 °
ons
35 °
tors
37 °
fre
37 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Gaborone
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Botswana #Gaborone #iGaborone #visitGaborone #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her