Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Füssen

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Füssen

Der er to ting man kommer i tanke om, når man tænker på Fussen. For det første: dens historie som en vigtig violinproducent. For det andet: dens velkendte slot, som byder på den traditionelle, bayerske æstetik som tiltrækker folk fra hele regionen. Slottets kunstudstillinger byder på værker fra gotikken og renæssancen.

Den skønne udsigt fra Skt. Mangs basilika.

Denne basilika befinder sig på Lech flodens kyst og er hjemsted for det ældste kalkmaleri i Tyskland, som stammer fra helt tilbage i år 890. Skt. Mang hædres den 6. september hvert år og hele 500 flasker Magnus vin produceres til begivenheden. 

De afslappende Lech vandfald.

Det, at vandfaldende er menneskabte gør dem ikke mindre smukke. Det er muligt at gå helt op til dem og turen er på en eller anden måde næsten terapeutisk. Vi anbefaler stærkt, at du nyder gåturen, tager masser af billeder, og vælger et fint sted at få dig en drink bagefter.

Sørg for at besøge slottene.

Hvis dette er dit første besøg til Fussen bør du tage en tur forbi både Neuschwanstein og Hohenschwangau. Sørg derudover også for, at du tager dig tid til at besøge Kalvarienberg. Udsigten er fantastisk, vandrestierne er nemme og sikre at bruge, og slottet har stor religiøs betydning, hvilket for nogle er en meget overbevisende faktor.

Füssen byder turister på en meget personlig bayersk oplevelse og der ligger meget mere i vente end vi har formået at fortælle dig om. Det er lige før vi bør kalde det den perfekte feriedestination.

Rejser til Füssen, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Füssen og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Füssen Tourist Information

Kaiser-Maximilian-Platz 1
D – 87629 Füssen

T: +49 (0) 8362 9385-0

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Füssen
clear sky
8.4 ° C
12.9 °
7.7 °
83 %
2.6kmh
0 %
søn
27 °
man
23 °
tirs
27 °
ons
25 °
tors
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Füssen

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Füssen.

Neuschwanstein slottet

Slottet blev opført i det 19. århundrede på foranledning af Ludwig 2. af Bayern. Der er mange beboere, især i Füssen, der bestemt mener at Disney må have hentet inspiration i slottet til hans tegneserier. Det er da også et helt specielt slot og en helt speciel oplevelse at se Neuschwanstein der ligger højt hævet over byen Füssen.

Ved 2 verdenskrigs afslutning fandt amerikanske enheder enorme mængder af stjålne kunstgenstande fra museeer over hele Europa skjult på Neuschwanstein og i forskellige nærliggende saltminer

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Füssen #iFüssen #VisitFüssen #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fussen
Average rating:  
 0 reviews