Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Funchal

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Funchal

Funchal, som ligger i Madeira regionen i Portugal, er en populær by for krydstogtskibe, ikke blot fordi den er let tilgængelig på grund af sin beliggenhed på en øgruppe ud for Afrikas kyst. Funchal blev oprindeligt kaldt det lille Lissabon, ”Picola Lisbonna”, af italienske sømænd, der lagde til ved byens havn, på grund af de snævre, brolagte gader, de mange smukke herskabsvillaer og grandeur, som vækkede minder om den smukke hovedstad på fastlandet.

Det er også en af ​​de smukkeste byer, du nogensinde vil besøge, hvor du end måtte rejse hen. Den er opkaldt efter den vilde fennikel, der voksede på øen, da bosætterne først ankom, og den voksede hurtigt i det 15. århundrede som det sted, hvor eventyr vil begynde. Byen er delt i tre hovedområder: I vest ligger den såkaldte turist-zone, hvor alle de store hoteller ligger; i øst ligger Zona Velha, den Gamle By, som rummer tidligere fiskerhuse, hvoraf nogle nu er ombygget til livlige restauranter, og midt imellem ligger den centrale bykerne, som er karakteriseret ved dens historiske bygninger og elegante forretninger. De tre områder forbindes af den hyggelige havne-promenade, Avenida do Mar. Planlægger du at besøge Funchal i den nærmeste fremtid? Denne utrolige ø by har meget at byde på, så her er blot nogle få forslag, du kan overveje at undersøge så du snart kan nyde de obligatoriske ting, man skal se i Funchal.

En tropisk have på en smuk ø… Hvorfor ikke?

Lige uden for Funchal ligger byen Monte, lidt oppe i øens bjerge. I dette lille samfund vil du finde en af ​​de bedste orientalske haver i hele Europa, som bare venter på, at du skal udforske den. Snørklede indlagte flisestier drejer hid og did gennem tykt løv og farverige bygninger malet strålende røde, mens du går rundt i Monte Slottet. Når haven blomstrer, er den vidundersmuk, men en lille advarsel: undgå stedet, når et krydstogtskib ligger i kaj, hvis det overhovedet er muligt, fordi det vil blive meget overfyldt!

Når du kommer tilbage til Funchal efter denne tur, vil du sikkert være sulten, efter alt den havevandring. Vi anbefaler et besøg til Jaquet, mens du er i byen, som bestemt har de bedste fisk og skaldyr, du vil få under dit besøg i byen. Det er ikke den største restaurant, men dens rustikke atmosfære og familieorienterede service vil give dig lyst til at ønske at bestille mere og mere!

Er du klar til oplevelse på toppen af ​​verden ?

En kort tur vil tage dig til en af ​​de højeste klippevægge i hele verden, som ligger nær Camara dos Lobos. Det er mere af et eventyr, hvilket betyder, at du skal have komfortable sko og tøj på. Der er heller ingen faciliteter på stedet, så hvis du har brug for snacks, skal du stoppe og hente nogen, før du tager ud og ser udsigten. Og hvilken udsigt du vil se! Træd ud på den opbyggede platform, så vil du få en fantastisk udsigt over stranden nedenfor. Du kan bogstaveligt talt se flere kilometer ud til horisonten for fantastiske billeder, solnedgange, og meget mere.

Hvis du vil have endnu mere eventyr, så vil du virkelig nyde turen fra Pico Ruivo til Pico do Arieiro. Det er ikke en hike, du bør gøre, når vejret er dårligt, og du skal være forberedt på at gå omkring 7 kilometer, men din belønning vil være en fantastisk udsigt over det omkringliggende område.

Seværdigheder i Funchal

Domkirken ”Sé”

I Funchal ligger den pragtfulde domkirke ”Sé”, der er én af de få velbevarede bygninger i den berømte manuelinske stil og én af de få bygninger på øen, der har stået næsten uberørt siden kolonitiden. Domkirken blev opført på initiativ af Kong Manuel I i 1490´erne, som sendte sin arkitekt Pero Anes fra fastlandet for at tegne kirken, der stod færdig i 1514. Kirken er karakteriseret ved en gotisk portal, en apsis med et spidsfindigt snoet tårn, et smukt maurisk loft, sjældne flamske korstole fra det femtende århundrede og et hovedtårn med flotte azulejos.

Mercado dos Lavradores

I Rua Boa Viagem ligger det farverige bymarked ”Mercado dos Lavradores”, der blev opført i 1941 i en stil der er påvirket af art deco. Markedet er livligt, især i weekenden, hvor markedet tiltrækker bønder og handlende fra hele øen, med et rigt udvalg af grøntsager, blomster, fisk og urter.

Botanisk have

Den frodige botaniske have i Funchal blev åbnet for offentligheden i 1960 og bugner af frodige tropiske og subtropiske træer og buske fra hele verden. Desuden indeholder den flere sjældne arter, herunder regnskovs-orkideer, ørkenkaktus og de lokale drageblodstræer.

Barreirinha Complex

I Funchals gamle bydel finder du Barreirinha Complex, som er designet med badebroer og en lille svømmebassin. Her kan ungerne soppe i det sikre bassin mens du selv springer ud i atlanterhavets bølger. Der findes også en menneskeskabt sandstrand på sydvestkysten ved Calheta, og der er yderligere mange fremragende små stenstrande med klart vand rundt omkring på øen.

Porto Santo

Hvis du på dine Madeira rejser insisterer på at bruge mindst én dag på en ægte sandstand, findes der heldigvis en god løsning. Naboøen Porto Santo, som du let kan sejle til, er et paradis for sandelskere. På øens 15 kilometer lang strand finder du det fineste sand, og mange mener den har terapeautiske egenskaber. Bådturen fra Madeira tager omkring 2 timer og du kan underholde dig selv med at se efter delfiner på vejen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Região Autónoma da Madeira

Direção Regional do Turismo
Avenida Arriaga 18
9004-519 Funchal

T: +351 291 203 420
F: +351 291 232 151

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Portugal

#Portugal #Covid19 Coronavirus status / statistik - Portugal Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Funchal City Walk

#CityWalk City Walking Tour Funchal, video Funchal Madeira https://www.youtube.com/watch?v=NTDbxGOGk1k   #Funchal #Portugal #Citywalk #Sightseeing #Video

Funchal, Portugal Live Webcam

#Funchal Funchal Live Webcam Webcam fra de mest interessante seværdigheder i Funchal - det er næsten som at være der selv 🙂 Her kan du se nogle...

Hvad spiser man i Portugal

#Foodie Portugal Foodie Video Mad i Portugal På grund af sin lange kystlinje har fisk og skaldyr stor indflydelse på det portugisiske køkken. På trods af at...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Funchal
scattered clouds
21.8 ° C
22.1 °
20.1 °
86 %
4.1kmh
40 %
søn
22 °
man
22 °
tirs
23 °
ons
23 °
tors
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Funchal
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Funchal #iFunchal #VisitFunchal #Madeira #VisitMadeira #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her