Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Funchal

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Funchal

#Funchal Visit Funchal Funchal, som ligger i Madeira regionen i Portugal, er en populær by for krydstogtskibe, ikke blot fordi den er let tilgængelig på grund...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Funchal Live Webcam

Webcam fra de mest interessante seværdigheder i Funchal – det er næsten som at være der selv 🙂

Her kan du se nogle af de live webcams der er aktive i byen, du kan åbne et webcam i et større billede ved at klikke på linket i den aktive video.

Hvis der er problemer med at loade siden kan du forsøge med et “Refresh” af siden.

Funchal, Portugal
Ritz Madeira
Avenida Arriaga
Funchal, Madeira

Funchal, Portugal
Funchal Marina
Funchal Harbour – Santa Catarina park
Cristiano Ronaldo CR7 Museum

Funchal, Portugal
Funchal Marina 2
Avenida Sá Carneiro – Sé do Funchal – Avenida do Mar
Palácio de São Lourenço

Funchal, Portugal
Avenida do Mar
Funchal, Madeira

Funchal, Portugal
São Roque Webcam
Funchal Bay – Santo António
São Martinho – São Gonçalo.

Funchal, Portugal
Hotel Penha de França Mar
Live PTZ webcam stream

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Funchal, Portugal

Funchal ligger på sydkysten af ​​Madeira. Dette er en stor handelshavn og en berømt badeby, der er populær blandt turister fra forskellige lande i verden. Funchal ligger malerisk blandt smukke bakker og enge, som ligger meget tæt på kystzonen. Ud over smukke strande og største udvalg af underholdning er der mange historiske monumenter her.

Den centrale plads i byen er placeringen af ​​katedralen bygget i begyndelsen af ​​det 15. århundrede. Udsmykningen af ​​katedralens sale er ikke mindre imponerende sammenlignet med dens storslåede og stringente udseende. Du vil ikke finde nogen overdrevne detaljer her, men hvert møbel afhentes strengt. Mercado dos Lavraderos-markedet er uden tvivl det livligste sted i denne by. Udvalget af eksotiske frugter, grøntsager og skaldyr her er virkelig enormt. Ud over indkøbscentre byder markedet på et stort udvalg af souvenirs og kunsthåndværk.

Avenida Do Mar, som strækker sig langs kysten, er det bedste sted at gå. Her finder du de bedste caféer og restauranter, og du vil blive tilbudt at prøve den traditionelle kaffe på dette sted kaldet “chineza” og fremragende slik. Gaden fører dig til en kæmpe bølgebryder, som går langt ind i bugten. Denne bølgebryder har en smuk udsigt over Funchal.

Vinmuseet ligger i en af ​​de århundreder gamle vingårde. Dens udstilling er virkelig varieret. Du kan se det gamle udstyr, der blev brugt til at lave vin i det 17. århundrede, dokumenter og masser af gamle ting, mere eller mindre forbundet med vinfremstillingens historie. Der er mulighed for museumsgæster at besøge smagslokalet og prøve de mest populære vine fra lokale fabrikker.

Madeiras botaniske have ligger i kort afstand fra byens centrum. I øjeblikket dækker det et areal på omkring 8 hektar. I alt er omkring 3000 arter af planter bragt fra forskellige lande i verden repræsenteret i haven. Her vil du se sjældne arter af azalea og magnolia, beundre slanke palmer og sjældne arter af orkideer. Åbningen af ​​den botaniske have fandt sted i 1960. Et interessant naturvidenskabsmuseum er for nylig i drift på dens område. Der er også en særlig pavillon med papegøjer der.

Quinta do Paleira-haven anses for at være den smukkeste på øen. Det vil forbløffe med en række utrolige eksotiske planter, blomster og landskabsdekorationer. Haven er historisk. Det var bygget op omkring den gamle herregård i det 19. århundrede. Herregården blev holdt indtil vor tid, dog må turister kun forundre sig over godsets udseende. Der er ingen guidede ture. Haven er derimod helt til offentlighedens rådighed. En gåtur gennem haven bliver til en fascinerende udflugt.

Du kan også besøge San Tiago-fæstningen. Det blev bygget for at beskytte havneområdet i 1614. I dag ligger fortet på territoriet af et malerisk historisk distrikt, hvis hele territoriet er tilgængeligt for guidede ture. En del af den historiske bygning er optaget af udstillingen af ​​Museum of Modern Art. En berømt restaurant findes på fortets område. Det betragtes som en af ​​de mest romantiske i byen på grund af en panoramaudsigt over kysten fra den åbne terrasse.

Klosteret St. Clara, grundlagt i 1496, er en af ​​de ældste bygninger på øen. Klosteret er et sandt skattekammer af kunstneriske og religiøse værdier. Den indeholder en vidunderlig samling af malerier fra det 17. og 18. århundrede. Alene klostrets bygningskompleks er af stor arkitektonisk værdi

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Portugal

#Portugal #Covid19 Coronavirus status / statistik - Portugal Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Funchal City Walk

#CityWalk City Walking Tour Funchal, video Funchal Madeira https://www.youtube.com/watch?v=NTDbxGOGk1k   #Funchal #Portugal #Citywalk #Sightseeing #Video

Funchal, Portugal Live Webcam

#Funchal Funchal Live Webcam Webcam fra de mest interessante seværdigheder i Funchal - det er næsten som at være der selv 🙂 Her kan du se nogle...

Hvad spiser man i Portugal

#Foodie Portugal Foodie Video Mad i Portugal På grund af sin lange kystlinje har fisk og skaldyr stor indflydelse på det portugisiske køkken. På trods af at...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Funchal
scattered clouds
23.3 ° C
24.3 °
21.4 °
68 %
5.1kmh
40 %
man
23 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
20 °
fre
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Funchal #Portugal #Webcam #LiveVideo #Stream #VideoStream

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her